Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obca babka chce dac rzeczy po dziecku jak sie jej odwdzieczyc

Polecane posty

Gość gość

Pyta sie czy sie nie obraze ze zada takie pytanie, ale po swojej coreczce ma rzeczy ktorych nie ma komu dac i musi to wyrzucac na smietnik i pyta czy bym chciala, oczywiscie sie ucieszylam i bardzo podziekowalam, dodalam ze naprawde te ktore chce wyrzucic tylko t ale nie wiem co jej za to dac, powiedziala ze pieniedzy nie chce co radzicie?

Gość gość
ja ostatnio od pewnej kobiety dostalam za darmo dobra komode. bylam u znajomej i na klatce patrze stoi komoda- i tak do meza mowie ale fajna komoda idealna do pokoju corki. i ta nasza rozmowe uslyszala wlascicielka komody. i do nas ze mozemy ja wziac. pytam sie za ile. nic nie chciala. kupilismy duza czekolade - dla dziecka i tyle.

Gość gość
coś dla dziecka wg jego wieku

Gość gość
:D zrob jej minete :D

Gość gość
Ja też bym coś dla dziecka kupiła, nowe ubranko (widzisz w jakim stylu były) czy zabawkę. Ew. czekoladki jakieś dla mamy. Sama dałam kiedyś sprzedawałam ubranka, pani przyszła, powybierała, wyceniłam (bardzo mało, bo chciałam się ich po prostu pozbyć). Po "zakupach" pokazałam jej ubranka takie gorsze- miała dziecko które jeszcze dużo raczkowało, pytałam czy się nie obrazi ale jeśli chce takie do dotarcia na podwórko to mam za darmo też- niektóre po prostu niezbyt ładne, niektóre z małymi defektami- urwany guzik, szlufka, minimalna dziurka przy szwie, wyblakła aplikacja. Pani ucieszyła się, ale zapomniała o tej torbie- wpadła po nią kolejnego dnia i zostawiła mi jeszcze 20 zł dodatkowo i jakieś ciastko dla małego, bo jej głupio że i tak tyle tak tanio wzięła... No miły gest, nie powiem chociaż zupełnie tego nie oczekiwałam.

Gość gość
chyba kobieta, a nie babka

Gość gość
ja sprzedawałam na allegro swoje ubrania ciążowe i przy ostatniej sprzedanej tunice zapakowałam kobiecie dodatkowo kilka ubrań takich do chodzenia bardziej na luzie (nic nie było zniszczone, ubrania wyprałam i wyprasowałam) i wysłałam płacąc więcej za przesyłkę - w życiu nie dostałam tak miłego komentarza :)

Gość gość
co możesz dac jej? W morde możesz jej dać!

Gość gość
ubranek i zabawek moze miec duzo, moze jej upiecz dobra szarlotkę jako prezent od serca.Albo zrob tort?

Gość gość
moze jakies zrobione pzrez siebie przetwory, dzemy itp?

Gość gość
ja odkupuje czasem ciuszki od koleżanki-stan idealny a sprzedaje po 10 zł bo mówi, że wkłada do skarbonki dla Małego i wiem że tak robi bo ją dobrze znam to daje jej czasem więcej.

Gość gość
Kupiłabym klocki Lego dla dziecka za około 10 % wartości tych rzeczy:) Tym samym mogłabyś liczyć na dalsze dary.

Gość gość
Nie, nie piecz ciasta. Ja tak mam, że bym nie zjadła:( Ostatnio klientka dała mi kilka kromek domowego chleba i... Ptaszki pokosztowały. Wiem, świnia jestem...Brzydzę się i już.

Gość gość
[20:56 A z supermarket chlebka sie nie brzydzisz:D Bys widziala jakie raczki maja ci co w piekarni pracuja :P

Gość gość
ja bym też nie zjadła ciasta pieczonego przez obca kobiete ( w cukierni to jakoś inaczej) kup dużą czekoladę dla dziecka i bedzie ok.

Gość gość
my dostalismy od sąsiadów i w zamian za to zaniosłam im jeszcze ciepłą chałkę , ucieszyli się wszyscy :)

Gość gość
ja dostalam lozeczko dla synka w idealnym stanie z lepszej firmy z akcesoriami.kupilam kobiecie duza czekolade wedla i ok;)

Gość gość
Ja też dostałam łóżeczko i jakies d**erelki do niego od znajomej znajomej. Nie wiedzialam jak sie odwdzieczyc, wiec kupilam po czekoladzie dla dzieci i likier dla rodziców :)

Gość gość
Ja chcialam dac wlasnie to wieksze ptasie mleczko a dla coreczki nie mam pojecia slyszalam jak ta kobieta opowiadala ze coreczka pod choinke chce zabawkw ferbi nie wiem jak to sie pisze ale mowi ze kosztuje okolo 300 zl wiec ja nie wiem co wybrac dla takiej dziewczynki, z czego by sie ucieszyla. Mamie dalabym ptasie mleczko i dla coreczki bym cos chciala jakas drobnostke ale co :)

Gość gość
Dla dziecka jakieś ubranko,albo jakas zabawkę. Ja dostalam od kolezanki mnostwo ubranek,jej syn jest starszy o 4 msc wiec mi zostawia,zawsze albo kupuje mleko i pampersy, a ostatnio zbierali na spacerowke to dorzucilam 50zl