Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Nie rozumiem jak można być głupią osoba i nie mieć podstawowej wiedzy o świcie

Polecane posty

Gość metalówaa1994

Jakiś czas temu rozmawiałam ze znajomą o planach wakacyjnych i ona cos mi zaczeła mówić ze była w Chorwacji w zeszłe wakacje. Opowiadała mi jak tam jest fajnie itd, a ja z ciekawości zapytałam sie czy widac tam jeszcze pozostałości po wojnie. Ona sie zdziwiła i najpierw myślała że żartuje, potem że mówie o II wojnie światowej. Gdy jej wyjasniłam że chodzi mi o wojne w Jugosławii w latach dziewiędziesiątych, to ona sie zdziwiła o czym ja w ogóle mówie, to jej powiedziałam że tam była wojna kilkanaście lat temu, w jugosławii, ona wtedy "ale ty mówisz o wojnie w jugosławii a nie w chorwacji, tam chyba nie było wojny co?" :D Ręce mi opadły. Czy to ja jestem mądra czy inni głupi? :D

Gość gość
dobrze mówiła, chorwacja i jugosławia to dwa różne kraje. nie wiedziałaś?

Chorwacja była częścią Jugosławii aż do jej rozpadu w 1991 geniuszu :) Takie proste rzeczy musze tłumaczyć, wstyd :)

Gość gość
O ŚWICIE , to wstaję szczać.

Gość gość
wojna była w Jugosławii, Chorwacja była jej czescia, autorka dobrze mówi.

Gość gość
w sejmie lepsi inteligenci są :D

Gość gość
skoro jestes taka mądra to dlaczego zniesławiłaś się na Kafe jako idiotka wystawiająca co chwilę durne i powtarzalne tematy?hę?

"dobrze mówiła, chorwacja i jugosławia to dwa różne kraje. nie wiedziałaś?" Z każdym minutą coraz bardziej niemoge uwierzyć, ze ktoś mógł napisac takie bzdety, i to jeszcze takim pouczającym tonem :D

Gość gość
ale się podniecasz. W dalszym ciągu nie odpowiedziałaś na moje pytanie...

Gość gość
"O ŚWICIE , to wstaję szczać." proponuję dobrego urologa

Gość gość
jeden punkt w moim temacie o intelorazie zdobyłaś, no dobra sherekhan dwanaście :D więc z całą stanowczością podtrzymuję! chorwacja i jugosławia to dwa różne kraje!

jakim znowu "temacie o intelorazie"? Chorwacja była częścią Jugosławii od jej powstania w 1918 roku - do roku 1927 Jugosławia nawet nazywała sie "Królestwo Serbów, Chorwatów i Słoweńców". To wiedza z zakresu szkoły średniej.

Gość gość
no już dobrze, nie popisuj się.A tak na marginesie "nie mogę" pisze się osobno a nie razem

Gość gość
Dziewiąta i dziesiąta mówią o czymś strasznym. Dotyczą kary za grzechy świata. Kara jest nieunikniona, ponieważ nie można się spodziewać nawrócenia całego świata. Kara może zostać zmniejszona przez modlitwy i pokutę, ale nie można już jej uniknąć. Zło, które zagrażało światu, a o którym mówiła siódma tajemnica, zostało odwołane dzięki modlitwie i postom: Zapomnieliście, że modlitwą i postem możecie zażegnać wojnę, zawiesić prawa naturyhttp://strefatajemnic.onet.pl/przepowiednie/spelnione-proroctwa-z-medjugorie/49k1s

Gość gość
przepraszam, pomyliłam się. to była stefanka fanka. pomyliłam osoby i prowokacja źle wyszła :O

Gość gość
O czym wy piszecie? Każdy może to tłumaczyć na swój sposób, to tak jak jeden powie Polska, a drugi Galicja, a trzeci Austro-Węgry. Z historycznego punktu widzenia każdy może mieć po części rację. Natomiast metalówa jest po prostu jedną z tych idiotycznych ludzi na Kafe, z którą nie da się rozmawiać na poważne tematy, niestety, sama sobie przypięła taką łatkę i chyba ją to cieszy :) Współczuję jej, mimo wszystko.

Gość gość
Ja także nie rozumiem tłumoków, dlatego unikam takich osób, bo to męczące. Co do ''pamiątek'' po wojnie, to nie ma ich już tylko jak12 lat temu, ale nadal są widoczne, szczególnie w małych miejscowościach, nadal widać opustoszałe wioski. Widziałam je jeszcze niecały rok temu.

Gość gość
Ale na poważne tematy rozmawiam tylko z poważnymi ludźmi, Taka jest prawda. Do ciebie się zraziłam, a szkoda, bo twierdzisz, ze jesteś taka inteligentna. Trudno się mów. To żegnam i pamiętajmy:punkt widzenia w burzliwej historii Europy już od XIX wieku zależy od wielu czynników-geograficznych, historycznych, politycznych i gospodarczych, nie tylko dotyczy to krajów byłej Jugosławii.

Gość gość
A tam, michal dawno nie bzykał, nie wiedziałaś? Było na takim jednym temacie, że sperma mu jaja rozsadza.;)

ale michał nie nazywa kogoś k***ą ot tak:D tylko jak ktoś pisze, że kogoś spotkał to rzuca: a dałaś mu d**y?:D zawsze jest o cały ton łagodniejszy

Gość gość
nie mogłam, napisał, że gardzi kobietami. On jest chyba ciepły Michal- tak myslę :(

Gość gość
Michaś - ujawnij sie, my to rozumiemy.