Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowy filmik z Los Angeles czyli filmik z Nowego Jorku

Polecane posty

Gość gość

tutaj nowy flimk angielski z Nowego Jorku - sflimowalam nawet Donalda Trumpa jak filmowalam jego budynek- bardzo fajny czlowiek - mam nadzieje ze podoba sie filmik i zycze milej niedzieli 👄 www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Gość gość
super filmik!

Gość gość
fajny ten nowy jork!

Gość gość
szkoda ze po angielsku ale fajne !

Gość gość
co za idiotka

Gość gość
w*********j k***o

Gość gość
cycki

Gość gość
chyba ona cycki pokazuje i dlatego widzowie ogladaja bo nie widze naprawde zadnego innego powodu by ogladac te naprawde debilne filmiki o niczym - nowy jork to ogromne i piekne miasto a ona nawet nie potrafi zadnych informacji zamiscic tylko sie umalowala jak d***** i cycki wystawila

Gość gość
jej widzowie to sami napaleni faceci

Gość gość
ona jest chora psychicznie i tak naprawde to nawet widac w jej oczach ten obled

Gość gość
bylam w Nowym Jorku i ona nawet nie potrafi pokazac tego miasta ani nic w tym filmiku nie ma poza cyckami

Gość gość
Ona najprawdopodobniej bierze jakieś narkotyki...wygląda na zyebaną.....rzeczy jakimi się zajmuje są bez sensu.Skąd ma na te głupoty pieniądze?

Ale ja rozumiem napalonego faceta ale to jest już szczyt gorszy chyba od .......... samomobilizacji. Mogę to tak nazwać?

Gość gość
A ja mam wrażenie że Trumph jej powiedzial:"go f******urself"....ewentualnie "give me a head":D:D

Gość gość
tez mi sie wydaje ze ona cos bierze! wystarczy popatrzec na te oczy - dziwne sa takie jakies za duze i bledne- nie wiem czy to wynika z jej choroby psychocznej czy tez ona bierze cos ale te oczy nie wygladaja na normalne - cos nie tak jest

Gość gość
rzeczywiscie jej oczy dziwne wytzreszczone czy cos? kto to tak patrzy? dziwne sa nie wiem co to jest

Gość gość
Ella niestety sama nie rozumie czym jest performance i sztuka i to Ella ma z tym problem choć jjej wydaje się że robi coś niesamowitego...to zwykła chooynia.

Gość gość
Nie wiem skad bierze pieniadze ale chyba ci widzowie to sponsorzy? A moze wiecej ich szukala i dlatego krecila sie przed bydynkiem czekajac na bogatych facetow i Donalda Trumpa. Ona jest zenujaca. I powiedziala w filmiku ze powiedziala Donaldowi zeby stanal przed budynkiem- myslalam ze sie usmieje bo ona tak klamie i te klamstwa takie widoczne! Trump w ogole nie wygladal zadowolony na jej widok w tym filmiku. Ona pewnie jest tak denerujaca w stisunku do ludzi ze oni uciekaja od niej i nie chca z nia miec nic wspolnego.

Gość gość
jej widzowie na jutubie to pewnie sponsorzy...sami faceci...podejrzane...

Gość gość
Trump ją olał...o ile to w ogóle jest jej fragment nagrania......to co powiedział to jakiś zwrot automatyczny...grzecznościowy...ona jest dla niego nikim,to oczywiste i a to,że w ogóle w jakiś sposób zareagował to czysty przypadek.Tacy ludzie nigdy na nic takiego n ie tracą czasu.Nigdy.

Gość gość
a jak w ogole jej Donald Trump pozwolil sie sfilmowac???? rozumie ktos co ona powiedziala o tym??

Gość gość
co za kretynka!

Gość gość
jestescie strasznie pragmatyczne, ogladajcie filmik bez durnych komentarzy, co was obchodzi co powiedział, nauczice sie angielskiego jak chcecie wiedziec, zresztą Ela juz kiedys go nagrała, wezcie wyluzujcie i zgolcie bobra bo mąż chce z was skorzystać o ile nie wyszedł do pubu z kolegami podrywać młode śliczne dziewczyny :D :)

Gość gość
wytrzeszczone oczy potargane wlosy mocny makijaz i cycki na wierzchu a poaz tym to nic...i niby ma byc o Nowym Jorku

Gość gość
na jej kanale to tylko widac klienci komentarze...ah nie chce sie o tym...to smutne...

Gość gość
Błędne oczy!

Gość gość
( . )( . ) :)