Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

nowy filmik z Los Angeles czyli filmik z Nowego Jorku

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

tutaj nowy flimk angielski z Nowego Jorku - sflimowalam nawet Donalda Trumpa jak filmowalam jego budynek- bardzo fajny czlowiek - mam nadzieje ze podoba sie filmik i zycze milej niedzieli 馃憚 www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
super filmik!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fajny ten nowy jork!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szkoda ze po angielsku ale fajne !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co za idiotka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w*********j k***o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cycki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba ona cycki pokazuje i dlatego widzowie ogladaja bo nie widze naprawde zadnego innego powodu by ogladac te naprawde debilne filmiki o niczym - nowy jork to ogromne i piekne miasto a ona nawet nie potrafi zadnych informacji zamiscic tylko sie umalowala jak d***** i cycki wystawila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jej widzowie to sami napaleni faceci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ona jest chora psychicznie i tak naprawde to nawet widac w jej oczach ten obled

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bylam w Nowym Jorku i ona nawet nie potrafi pokazac tego miasta ani nic w tym filmiku nie ma poza cyckami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona najprawdopodobniej bierze jakie艣 narkotyki...wygl膮da na zyeban膮.....rzeczy jakimi si臋 zajmuje s膮 bez sensu.Sk膮d ma na te g艂upoty pieni膮dze?

Udost臋pnij ten post

Ale ja rozumiem napalonego faceta ale to jest ju偶 szczyt gorszy chyba od .......... samomobilizacji. Mog臋 to tak nazwa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja mam wra偶enie 偶e Trumph jej powiedzial:"go f******urself"....ewentualnie "give me a head":D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez mi sie wydaje ze ona cos bierze! wystarczy popatrzec na te oczy - dziwne sa takie jakies za duze i bledne- nie wiem czy to wynika z jej choroby psychocznej czy tez ona bierze cos ale te oczy nie wygladaja na normalne - cos nie tak jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rzeczywiscie jej oczy dziwne wytzreszczone czy cos? kto to tak patrzy? dziwne sa nie wiem co to jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ella niestety sama nie rozumie czym jest performance i sztuka i to Ella ma z tym problem cho膰 jjej wydaje si臋 偶e robi co艣 niesamowitego...to zwyk艂a chooynia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem skad bierze pieniadze ale chyba ci widzowie to sponsorzy? A moze wiecej ich szukala i dlatego krecila sie przed bydynkiem czekajac na bogatych facetow i Donalda Trumpa. Ona jest zenujaca. I powiedziala w filmiku ze powiedziala Donaldowi zeby stanal przed budynkiem- myslalam ze sie usmieje bo ona tak klamie i te klamstwa takie widoczne! Trump w ogole nie wygladal zadowolony na jej widok w tym filmiku. Ona pewnie jest tak denerujaca w stisunku do ludzi ze oni uciekaja od niej i nie chca z nia miec nic wspolnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jej widzowie na jutubie to pewnie sponsorzy...sami faceci...podejrzane...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trump j膮 ola艂...o ile to w og贸le jest jej fragment nagrania......to co powiedzia艂 to jaki艣 zwrot automatyczny...grzeczno艣ciowy...ona jest dla niego nikim,to oczywiste i a to,偶e w og贸le w jaki艣 spos贸b zareagowa艂 to czysty przypadek.Tacy ludzie nigdy na nic takiego n ie trac膮 czasu.Nigdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak w ogole jej Donald Trump pozwolil sie sfilmowac???? rozumie ktos co ona powiedziala o tym??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co za kretynka!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestescie strasznie pragmatyczne, ogladajcie filmik bez durnych komentarzy, co was obchodzi co powiedzia艂, nauczice sie angielskiego jak chcecie wiedziec, zreszt膮 Ela juz kiedys go nagra艂a, wezcie wyluzujcie i zgolcie bobra bo m膮偶 chce z was skorzysta膰 o ile nie wyszed艂 do pubu z kolegami podrywa膰 m艂ode 艣liczne dziewczyny :D :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wytrzeszczone oczy potargane wlosy mocny makijaz i cycki na wierzchu a poaz tym to nic...i niby ma byc o Nowym Jorku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na jej kanale to tylko widac klienci komentarze...ah nie chce sie o tym...to smutne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
B艂臋dne oczy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
( . )( . ) :)

Udost臋pnij ten post