Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość z Was nie ma żadnych szans na fajnego faceta. Zrozumcie to

Polecane posty

Gość gość

byle jakie przecietne panny z przerosnietym ego maja szanse na kogos podobego do siebie, tu wiekszosc takich jest, wyzej srają niz d**e mają, faceci chociaz wprost piszą ze sa beznadziejni, brzydcy, maja male fiuty i kiepskie posady a wy ? cycate blondi albo latynoski, boginie seksu, wszystkie pozycje przerabialy, piekne i wyksztalcone, dzien wam mija na tzw pasjach i hobby buhaha

Gość gość
autorze opowiedz nam o swoich problemach :) wykluczenie społeczne, mały penis, pryszcze, nadwaga... co tam jeszcze?

Gość gość
kobieta nigdy nie przyzna się do błędu. nawet nie są w stanie przyznać się przed samą sobą, że wybrały złego faceta tylko mówią, że wszyscy są źli albo taki im się trafił :p

Gość gość
moze byc brzydki byle by byl zaradny zyciowo

Gość gość
"zaradny życiowo" w ustach kobiety znaczy z kasą

To fakt, zauważyłem, że nie ma prawie kobiet, które by były samokrytyczne i np. jakieś grubaski uważają, że należy im się przystojny prawnik.

Gość gość
mozw zarabiac 1500 i dobrze to spozytkowac oraz dobrze sobie razdzic, a inny moze zarabiac 4000 i miec zero mozgu i byc zyciowa niedorajda

Gość gość
a gdzie ci fajni faceci ? jak fajny to zajety :( jak wolny to do niczego :P

Gość gość
a ciebie to martwi ? ze ktos nie ma szans ? szanse ma kazdy tylko nie kazdy z niej korzysta ;)

Gość gość
jak fajny to zajety smutas.gif jak wolny to do niczego jezyk.gif x Tylko kobietom tak się wydaje! tak strasznie pragniecie żonatych nawet ich nie znając.

Gość gość
wejdzcie sobie na jakies ogloszenia towarzyskie panow - tam nie ma ani jednego gdzie facet pisze ze jest brzydki czy przecietny, tam kazdy pisze ze jest przystojny ... dziwne ze tyle przystojniakow i zaden nie moze znalezc kobiety az smiech bierze, no i kazdy ze jest intelientny a nawet bezblednie nie potrafia napisac dwoch zdan:D:D faceci nie umieja przyznac sie przed samym sama ze sa beznnadziejni i maja wady, nikt nie ma takiego wysokiego mniemania o sobie jak facet

Gość gość
Ja nie jestem ani bogaty ani przystojny ani super inteligentny . Mam wiele wad ale nie mam potrzeby dawać anonsów towarzyskich bo mam wspaniałą , kochaną kobietę .

Gość kobiety ktore chca brzydali
widocznie same nie sa piekne

Gość loool loooser
... a nie zauważyłeś też może, że prawiki lecą na modelki?

Gość gość
loool loooser ... a nie zauważyłeś też może, że prawiki lecą na modelki? s Już jakaś frustratka o prawikach pisze już wam się argumenty kończą ::P

Gość To ja od auta
Bo towar z górnej polki szybko sie rozchodzi a zostają wybrakowane lub z bagażem , to samo jeśli chodzi o facetów :(

Gość gość
w przypadku facetów to wręcz odwrotnie na pierwszy ogień idą dupki itd. stąd gadanie kobiet, że faceci to świnie i stąd tyle też samotnych matek

Gość Gość
Dnia 23.02.2014 o 16:00, Looooser napisał:

To fakt, zauważyłem, że nie ma prawie kobiet, które by były samokrytyczne i np. jakieś grubaski uważają, że należy im się przystojny prawnik.

Na tej samej zasadzie, co brzydki, chudy, nieumiesniony golodupiec nieudacznik mysli, ze mu sie fajna laska nalezy... 😉

Dnia 18.12.2018 o 16:23, Gość Gość napisał:

Na tej samej zasadzie, co brzydki, chudy, nieumiesniony golodupiec nieudacznik mysli, ze mu sie fajna laska nalezy... 😉

Szok, moja wypowiedź sprzed prawie 5-ciu lat. :)