Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliauksurrey

Nie PARTNER nie SPONSOR więc KTO

Polecane posty

Gość ameliauksurrey

Witam. Od roku jestem w związku ze starszym o 12 lat mężczyzną, który jest bardzo bogatym i wpływowym mężczyzną a jednak nie potrafi się określić tzn. nie wiem czy jestesmy parą tak naprawdę :( Czasami mam wrażenie, że to mój sponsor bo obdarowywuje mnie co rusz drogimi prezentami a jednak nie mieszkamy razem ani nie usłyszalam słowa kocham Cię :( Mam 2 letnią córeczkę z którą ma dobry kontakt i ogólnie widzę, że mu na nas zależy, jest też o mnie zazdrosny a mimo tego dlaczego nie chce iść do przodu ?

Gość gość
mieszkasz w UK ?

Gość ameliauksurrey
a jakie to ma znaczenie w temacie ? Tak , mieszkam w uk

Gość gość
przyjaciel na całe życie z którym żyje sie lepiej jak z mężem

Gość ameliauksurrey
ale czy przyjaciel bywa zazdrosny i uprawia się z nim sex?

Gość gość
gdybyście razem mieszkali to byłabyś utrzymanką a tak jest on dla ciebie sponsorem

Gość gość
z nim slubu nie bedziesz miala, wiec albo zmien podejscie do zwiazkow albo zmien jego

Gość ameliauksurrey
ale jak mogę go zmienić???

Gość gość
dziewczyno jesteś głupia? jesteś jego zabawką do seksu ON SIĘ Z TOBĄ NIE ZWIĄŻE

Gość gość
zmienic jego w sensie wymienic na inny model

Gość ameliauksurrey
dzięki za radę ale nie skorzystam bo go kocham i prędzej w ciążę zajdę by go utrzymać przy sobie niż miała bym odejść

Gość gość
w ciaze? gratuluje pomyslu, doprawdy nie dziwie mu sie ze z toba nie mieszka, skoro jestes zwyczajnie glupia. jedyny twoj atut to wyglad i niezly seks.niektorym pustakom to wystarczy

Gość gość
on może być bezpłodny DLATEGO CIE ****A

Gość gość
NO ProSzę :D i jazda gotowa , to sie zwie przypadkowo-celowa zemsta :D

Gość gość
ile masz lat ?

Gość gość
ja p*****le. zastanawiam sie nad powrotem do POlski bo tutaj na te kobiety nie mam juz sily.

Gość ameliauksurrey
gościu powyżej a co ja Ci takiego robię? Ja z kolei nie mogę już patrzeć na swoich rodaczków w Anglii i co mam zrobić?? 25 lat mam

Gość gość
czyli twój facet ma 37 lat :) a przystojny chociaż :) i jakiej narodowości bo podejrzewam ż enie polak bo napisałaś bogaty :P

Gość gość
czyli twój facet ma 37 lat :) a przystojny chociaż :) i jakiej narodowości bo podejrzewam ż enie polak bo napisałaś bogaty :P

Gość gość
A później mówią ze polki łatwe. Zobaczą pieniądz i dają d**y. Łatwe szmaty. I jeszcze chcą związku ha ha, facet tylko liczy na seks bo znalazł darmową k***wke a ona wyobraża sobie nie wiadomo co ha ha

Gość gość
robicie coś razem prócz sexu ? :D bo jak nie to lipa więc gdy go złapiesz na dziecko to tylko zyskasz ewentualnie alimenty na niego nic wiecej

Gość gość
kobieta liczy bardziej na sex :D

Gość ameliauksurrey
nie jest bezpłodny bo na początku związku rozmawialiśmy o antykoncepcji... Chcę mieć z nim dziecko i czekam na deklaracje :) Dla mnie to ideał! Ciacho ;) Nie wyobrażam go sobie z inną kobietą! Zabiła bym :P

Gość ameliauksurrey
Oczywiście, ze nie łączy nas jedynie sex. Spotykamy się jak każda para-kino, kolacja, kawa etc. Często dla urozmaicenia sex w aucie i wiele innych "atrakcji" nie ma jedynie żadnych deklaracji z jego strony---> wyznań miłości, zaręczyn, ślubu... :(

Gość gość
Bo jesteś łatwą szmatą, nie powie ci to w oczy, omami cie kinem, restauracją A TAK CHODZI MU TYLKO O SEKS

Gość gość
Jesteś trochę naiwna jak dziecko. By facet chciał by związek się rozwijał, trzeba POWOLI się poznawać, stawiać mu granice, a nie przytakiwać na każdą propozycję "rozrywki". v Po jakim czasie zdecydowaliście się na seks? v No i dlaczego on mając 37 lat nie związał się jeszcze na poważnie z żadną kobietą? Może lubi wymieniać modele... i nie potrafi szczerze kochać, bo traktuje kobiety jak lale, do zabawy, dopóki mu się nie znudzą... Taki wieczny kawaler, Piotruś-Pan albo lowelas?

Gość ameliauksurrey
Ale o czym ty piszesz?? Znamy się od roku a nie od 2 tygodni :-O Normalnie żyjemy, spotykamy się bez żadnej nachalności z mojej strony ani też nie lecę na każde skinienie palca. I za to mnie szanuje! Poznałam go w pracy gdy przyjechał do firmy w której pracuje i tak się zaczęło. Po około miesiąca dałam się namówić na pierwszą randkę!! Przede mną był w związkach poważnych jak i tych luzniejszych a nawet zaręczył się ale nie wypaliło. Więc nie oceniaj ludzi pochopnie! Twoim zdaniem facet 37 lat musi mieć już zonę i gromadkę dzieci? On się uczył do niemal 30 urodzin więc na pewno nie miał czasu na ożenek ! Na wielu partnerkach się zawiódł i pewnie dlatego teraz jest ostrożniejszy

Gość gość
nie napisalaś po jakim czasie cie wyru*hał ? :D

Gość gość
No i dlaczego on mając 37 lat nie związał się jeszcze na poważnie z żadną kobietą? Może lubi wymieniać modele... i nie potrafi szczerze kochać, bo traktuje kobiety jak lale, do zabawy, dopóki mu się nie znudzą... Taki wieczny kawaler, Piotruś-Pan albo lowelas? x uwielbiam to myślenie kobiet wg was prawiczki to śmiecie gdy mają 20 lat i żadna ich nie chce a jak mają faceci 30 lat to ci prawiczki są w związkach a wolni zostają tylko lovelasi ;p

Gość gość
To był pytania, opcje, a nie stwierdzenia. Skąd mamy wiedzieć co poradzić, jeśli nic nie wiemy o jego przeszłości i byłych dziewczynach.