Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Moje plany są takie

Polecane posty

Gość ukryta prawda

W tym roku zdaję maturę (matematyka, angielski i angielski ustny) Egzaminu zawodowego z technikum: Technik Organizacji Usług Gastronomicznych nie będę zdawać. Ze szkoły policealnej - technik rachunkowości rezygnuje bo mnie ten kierunek nie interesuje. I tak: Zrobię sobie licencjat z reżyserii a magisterkę z dziennikarstwa.Mam już jasno wytyczone cele życiowe, z takim wykształceniem na pewno mi pieniędzy nie zabraknie.

Gość gość
no i c***j ci w doope nie wiem po co to nam mowisz

Bo już nie wiem co robisz. Chodzę do szkoły która mnie kompletnie nie interesuje. Taka prawda, rachunkowość jest nudna jak flaki z olejem i nie wiem nawet co mi ta kierunek technik rachunkowości.

Gość PrzyszłaPannaMłoda77
"Mam już jasno wytyczone cele życiowe, z takim wykształceniem na pewno mi pieniędzy nie zabraknie. " Żebyś się czasem nie zdziwił(a) ! :D

Gość gość
22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość gość Co się stało z A.? x jak to co, pewnie wyslala mackowi naga fotke jak poprzednie laski, maciek spuscil sie do kalosza marki hunter i olal naiwna A., a teraz szuka nastepnej naiwnej

Chciałam nawet uczyć się na takich kierunkach jak: 1. Technik Ekonomista 2. Technik Prac Biurowych 3. Technik Higieny i Bezpieczeństwa Pracy 4. Technik Technologii Żywienia i Gospodarstwa Domowego 5. Technik Handlowiec 6. Technik Administracji 7. Technik Organizacji Reklamy I połączyć te kierunki z: technikiem organizacji usług gastronomicznych i technikiem rachunkowości i pójść na kierunki wymienione w temacie przez siebie ale co mi to by dało. Lepiej robić w życiu to co się lubi i być szczęśliwym.

Gość gość
a co z restauracja, ktora mialas otworzyc? nadal na nia czekam

Ja się nie nadaje do zakładania własnych interesów, od tego robią się długi. Ile pracodawców jest niewypłacalnych z tego powodu bo się zadłużają, nie będę ryzykować. Mnie interesuje odpowiedzialne rzeczy a nie głupoty.