Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obalę pewien mit

Polecane posty

Gość gość

mitem ogolno przyjetym wsrod spoleczenstwa jest ze dziewczyna brzydka ma malo znajomych ,siedzi w domu i jest zamknieta w sobie. mam kolezanke ktora jest brzydka, niska i ma chlopieca figurę ogolnie bardzo nieatrakcyjna mimo to ma pelno znajomych wszyscy ją uwielbiaja ze wzgledu na charakter wlasnie. jest bardzo sympatyczna, mila i pomocna. jezdzi na imprezy, ma nawet takiego seks-przyjaciela byli kiedys parą. a ja ogolnie mam 170 wzrostu waze ok 55 kg mam zarysowaną talię z buzi tez spoko wlosy do ramion i mam 3 kolezanki na krzyz nawet nie mam z kim wyjsc na dyskoteke. zawsze bylam niesmiala i pod kloszem. ot co...

Gość gość
ale odkrycie oskar sie nalezy:D

Gość gość
Ja pójdę z Tobą na dyskotekę :)

Gość gość
dlaczego nie wierzę że jesteś ładna?

Gość gość
To ja też sie dolanczam i obalam pewien mit. Duzo ludzi mysli ze dzxiewczyny przy kosci tez nie maja znajomych ani facetow a to tez nie prawda. Zawsze byłam prz kosci i nie wygladałam jak modelka ale zawsze trafialam na fajnych facetow a moje najbliższe koleżanki 170 szczuple piekne wyksztalcone i samotne. Faceci boja sie pieknys kobiet i ogladaj sie za nimi na ulicy ale wybieraja te zwyczajne

Gość gość
ja wybieram tylko te piękne a one dają mi kosza, bo myślą że mogą mieć księcia