Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec nie potrafi wybaczyć córce

Polecane posty

Gość gość

Córka urodziła syna, dzieciak ma 6 lat a mój mąż do tej pory nie potrafi wybaczyć córce że tak wcześnie zaszła w ciąże (miała 19lat) w dodatku zaszła ze starszym facetem (pare lat młodszy od jej ojca) On, mój mąż nie rozmawia z córką chociaż mieszkają w jednym domu. Gdy córka jest w domu to mąż nawet nie zwraca na wnuka uwagi, jakby pokazywał swój protest. Gdy córki nie ma w domu to stosunek dziadka do wnuka zmienia się całkowicie, bawi się z dzieckiem, weźmie na lody, do kina. Ale mojego męża do tej pory boli że nasza córka mogła uprawiać seks, najmłodsze dziecko, jedyna córka i on ją sobie zawsze wyobrażał jako małą dziewczynkę. Wczoraj wieczór rozmawialiśmy to powiedział że to bardzo dobrze że najstarszy syn ma dwóch synów, chciałby aby drugi syn też miał tylko męskie potomstwo i dodał że skoro już córka urodziła nieślubne dziecko to należy cieszyć się z tego że urodził się chłopiec a nie dziurawiec.

Gość gość
Przykre. Szkoda dziecka bo czy się od dziadka. Wyrośnie na takiego samego.

Gość gość
Dobrze robi, też bym nie wybaczył. Pogoniłbym zdzirę z domu na cztery wiatry.

Gość gość
Na miejscu twojej córki bym się wyprowadziła. Wzięła dzieciaka i zerwała z ojcem wszelkie kontakty. Szkoda mi jej a jeszcze bardziej szkoda dziecka. Co będzie jak dzieciak zauważy jak twój dziadek traktuje jego matkę, możliwe że w przyszłości dziecko nie będzie matki szanować.

Gość gość
Prawdziwy katolik. Ciesz się, że jest w domu ktoś, kto dba o moralność. Zaraz po Wojciechu Cejrowskim jest to najbardziej prawy człowiek o którym słyszałem

Gość gość
a ten starszy dawca co z nim?

Gość gość
A to że mąż mnie zdradzał na prawo i lewo? a to że synowie sprowadzają sobie dziewczyny do domu? to ma być jego moralność?? Córka popełniła błąd ale zasługuje na kolejną szansę. Rozmawiałam z mężem by porozmawiał z córką, by już nie wracał do tego tematu. Tamten mężczyzna, eks córki zostawił ją zaraz po urodzeniu dziecka.

Gość gość
Żartowałem sobie właśnie z takiej katolickiej, zaściankowej moralnośc***ełnej hipokryzji. W pełni Cię popieram. Córka popełniła błąd, ale to co wyprawia jej ojciec to zwykłe s***********o

Gość gość
Właśnie, mój mąż nawet do wnuka mówi źle na temat jego matki.. Boje się co w przyszłości z tego może wyjdź.

Gość gość
Rozumiem, że w takiej sytuacji można być złym na córkę przez kilka dni, ale nie 6 lat. Zjeb emocjonalny jak dla mnie

Gość gość
Przed zajściem jak ją traktował? Na równi z synami czy też gorzej?

Gość gość
Ja też bym nie potrafiła wybaczyć.

Gość gość
Dlaczego byś nie potrafiła wybaczyć? Przecież każdy popełnia błędy

Gość gość
Przed zajściem w ciąże traktował ją jak swoje oczko w głowie. Rozpieszczał ją, ustępował prawie we wszystkim. Traktował ją sto razy lepiej niż synów.

Gość gość
Strasznie zaborcza i egoistyczna miłość. Pojawił się inny samiec i się skończyła :)

Gość ale z was idioci
Lepiej się spytaj męża jakie uczucia żywi do wnuka skoro nie cierpi jego matki.

Gość gość
Mąż wnuka pod czas nieobecności córka traktuje wnuka bardzo dobrze, widzę nawet jak z miłością patrzy na wnuka. Inaczej zachowuje się pod czas pobytu córki w domu, inny ma stosunek do dziecka.

Gość gość
Dziwny. Był już u jakiegoś psychoanalityka?

Gość gość
temat prowo na bank ale tak ogólnie to ojciec nie jest jej właścicielem a to że urodziła dziecko to nie bład - urodziła i już, uprawiała seks i to go boli? A Ty? tez jesteś dziurawcema pukac jej matke to dobrze tak? A jak sie dowiedział że córka z facetem poszła do łóżka to co się stało? Zazdrosny? O córkę? Córka jest dorosła i ma prawo sypiac z kim chce ojcu nic do tego niech pilnuje swojego nosa i nie zaglada do wyra dorosłym ludziom

Gość gość jan be
Twój mąż zdał sobie sprawę że wychował córkę na szmatę. Teraz próbuje nawiązać potajemnie więź z wnukiem bo wie że to jest odrobina jego nadzieji.