Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden chłopak mi się nie podoba

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat.Niektórzy mnie obrzydzają.. ogólnie nie mogę spotkać jakiegoś wolnego , przystojnego , fajnego chłopaka , z poczuciem humoru. Jeśli już mi się jakiś spodoba,to nie jest mną zainteresowany,natomiast ja podobam się chłopakom którzy mnie zupełnie nie interesują :( Moje koleżanki czepiają się mnie,że jestem wybredna i nic mi nie pasuje,ale ja nie umiem się zmusić np. do pocałunku z chłopakiem który mnie w ogóle nie pociąga. Ostatnio koleżanka próbowała wyswatać mnie ze swoim kolegom , z wyglądu był nawet w porządku , niestety nie miał za grosz poczucia humoru a to jedna z ważniejszych rzeczy dla mnie.Rozmowa jakoś nam się nie kleiła,pisałam z nim tak na siłę,w końcu mieliśmy się spotkać ale nic z tego nie wyszło. Do tego podoba mi się facet , który dla mnie jest niedostępny :( I żaden inny nie może się z nim równać , nikt nie działa na mnie tak jak on Niestety prędko go nie zobaczę , zresztą jest starszy odemnie , i raczej nie ma szansy na cokolwiek ,ta sprawa nie daje mi spokoju , i o niczym innym nie mogę myśleć , a przez to wszytsko zawalam : opisałam to pod tematem "Nic do mnie nie czuje a ja ciągle o nim myślę" na kafeterii życie uczuciowe

Gość gość
to przy pocałunku zamknij oczy, głupia

Gość gość
up