Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrospaczonawarszawa

NIEUDANA ROCZNICA.. :( POMOCY!!!!!!! :(

Polecane posty

Gość Zrospaczonawarszawa

Witam wspaniałych forumowiczów! Piszę, ponieważ mam ogromny problem… Obchodziliśmy z moim TŻ rocznicę ślubu i każde z nas miało kupić sobie prezent… Kupiłam mu zestaw do higieny jamy ustnej, myślałam że będzie zadowolony, bo ostatnio wspominał, że musi się zapisać do dentysty, ale miał minę jakby zobaczył bazyliszka. Ja dostałam ładną bieliznę… Potem jak się kochaliśmy ze sobą, to nie chciał się ze mną całować i się pokłóciliśmy. :( W końcu zostawił mnie i pojechał do teściowej. :( Zupełnie nie rozumiem jego zachowania!!!Co mam zrobić? Zrozpaczona... :(

Gość Lenekk
powiedz, żeby nie przesadzał :P

Gość gość
:-) nierob nic. Nic sie niestalo, zaliczy dentyste wszystko wruci do normy.

Gość gościufka88
Może zadzwoń do teściowej i z nią ułóż jakiś plan?

Gość Zrospaczonawarszawa
Ale on jest taki wrażliwy. Chciałam mu tylko pomóc...:( Ma brzydkie zęby i jest na tym punkcie przewrażliwiony, a ja tylko chciałam pomóc. Teraz mi aż głupio, jak noszę tę bieliznę, jest taka ładna...

Gość madzixtadzix
nie przejmuj się, może właśnie dzięki temu zechce rozwiązać swój problem? hhmm? ;)

Gość gość
ty chyba jestes walnienta taki prezent jest ok ale nie na rocznice nie dziwie sie ze sie obrazil

Gość gość
jak mozna dac na rocznice zestaw do higieny jamy ustnej porazka ile ty masz lat

Gość gość
Powiedz ze to prowo :O gorszego prezentu nie moglas kupic. ?! Boshe jak dobrze ze nie jestes moja żoną. Skarpetki byłyby lepsze :)

Gość gość
Mam nadzieję że, następnym razem dostaniesz scierke do podlogi i szczotke do kibla.

Gość Trollek1992
K*****. nie mówcie jej, że jest głupia i chukowy prezent dała, tylko coś wymyślcie :P chyba o to prosi. odezwał się o ciebie od ostatniego czasu czy w ogóle? Swoją drogą trochę przesadza

Gość gość
Dobre, to juz lepiej było mu pół litra kupić

Gość gość
Tak, jakby twój facet miał jaja to to na następną rocznice kupiłby Ci mopa do podłogi.

Gość Trollek1992
a po ch*j jej mop do podłogi? jaki to ma związek i znaczenie?

Gość gość
jedyne co możesz zrobić to go przeprosić. skoro jest przewrażliwiony na tym punkcie to mogłaś przewidzieć że kiepsko zareaguje na taki prezent. to tak jakbyś mu powiedziała, że mu z ust śmierdzi. wcale się nie dziwie, ze nie chciał cię całować.

Gość gość
sorry ale taki prezent to bym dała wrogowi w rewanżu bym Ci kupiła płyn do mycia okolic intymnych, albo krem na odciski, cieszyłabyś się ?

Gość gość III _ ona
Ja kiedyś kupiłam mężowi w prezencie książkę na temat savoir vivre'u w życiu codziennym. :D :D :D Też się obraził. :D :D :D Teraz śmiać mi się z tego chce, ale wtedy... miałam dobre intencje, naprawdę miał duże braki. :D :D :D