Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjass

Mój narzeczony miał żonę ona ma wszystko a ja muszę sie martwić

Polecane posty

Gość Alicjass

Witam wszyskich znajdujących sie na tym portalu. Chce opisać moja sytuacje gdyż to wszystko jest już takie dziwne. Opisze wszystko w skrócie gdyż jakbym chciała wszystko opisać to 500 stronicową książkę musiałabym napisać. Mam na imię Alicja 2 lata temu związkami sie z facetem na samym początku nie wiedziałam ze miał żonę ze ma dzieci 2. On ma 32 lata od momentu kiedy sie dowiedziałam ze miał żonę ( jest po rozwodzie ) życie sie mi zmieniło. Wiem ze mogłam zrezygnować ale ja sie zakochalam pomiędzy nami jest 10 lat różnicy na samym początku było naprawdę ciekawie pod wieloma względami uczuciowymi finansowymi . Jednak coś w tamtym roku sie zepsuło on jest po rozwodzie ale ma cały czas świetny kontakt z żona i powiem tak szczerze ma dwójkę dzieci i te dzieci zawsze pozostaną rownież jego dziećmi ale on w 80 prc nie ma tak świetnego kontaktu z nimi jak z żona (była). Jednak nie o to tu chodzi w połowie ubiegłego roku wszystko sie zawaliło moje życie rownież okazało sie ze oszukał jakiś ludzi trafił na 2 mies do aresztu ja początkowo starałam sie pomoc na drugi dzień miał jednego z lepszych adwokatów w mieście itd. jednak całe okoliczności otaczające ta sytuacje doprowadziły mnie do pewnych wniosków ze poprostu on nie chce być ze mną w cały ten teatrzyk weszła była żona oczywiście rodzice jego którzy wcześniej tak mnie uwielbiali olali mnie pomawiali mnie psuli mi opinie wraz z żona . Przed aresztowaniem narzeczony przepisał mi trochę rzeczy aby zapiezpieczyc przed wierzycielami jednak ja sie tego wszystkiego zrzeklam na jego cele choć miałam pełne prawo zatrzymać sobie to wszystko i być ustawiona do końca życia. Oddałam to wszystko notarialnie i zrozumiałam ze on mnie nie kocha. Odizowalam sie od sprawy choć bardzo tesknilam wiedziałam ze tak będzie lepiej ze sobie ułoży życie z była żona ze dzieci bedą miały ojca . Jednak zdążył wyjść po 2 mies napisał do mnie i znów sie zaczęło zrobił mi dziecko. Aktualnie jestem w ciazy on nadal utrzymuje kontakt z żona świetny kontakt dzieci go olewaja. Ja muszę sie martwić o kasę czy załatwi bo wszystkie jego pieniądze trzyma była żona choć są to pieniądze w pełni jego zarobione . Ja mam tylko dziecko tamta kobieta ma wszystko dom działki samochód i choć wiem ze to rzeczy materialne ze w życiu są inne rzeczy ważniejsze człowiek stara sie żyć na jakimś poziomie ja wynajmuje mieszkanie i tyle mam. Co mam zrobić jak sie zachować wiem ze niektórzy napiszą ze jestem głupia ze poszłam w coś takiego i wiele nieprzychylnych opinii uslysze. Nie wiem co robić złe sie z tym wszystkim czuje ale bardzo kocham swoje dziecko .

Gość gość
musisz być strasznie brzydka skoro żaden rówieśnik cie nie chciał współczuję

Gość gość
To ze jesteś głupia to malo powiedziane.

Gość gość
wpakowałas sie w g***o, Twój facet to jakis psychol, wez go olej i wychowuj sama dziecko bo to odpowiedzialny człowiek nie jest, jeszcze narobi przekretów na Twoje konto i Ciebie tez zamkną

Gość gość
Ja bym ci radziła sie odizolować od niego dla dobra dziecka. Głupia nie jesteś uczucie wzięło górę nie chytrość. Ceni sie takich ludzi jest ich mało. Widać że dobrym człowiekiem jesteś.

Gość gość
jeśli to wasze dziecko to nie masz prawa mu niczego zabraniać. On ma takie same prawa do dziecka co Ty! To Ty WYBRAŁAŚ go na ojca dziecka!

Gość gość
Dziewczyno ratuj swoje życie. Dokładnie weź zerwie z nim kontakt niech od czasu do czasu spotka sie z dzieckiem płaci alimenty. To nie facet dla ciebie. Ty pracuj na własne konto żeby coś w życiu osiągnąć a nie liczyć na takich jak on . Trzymam kciuki .

Gość gość
Ja bym się w ogóle w taki związek nie pakowała. Absolutnie. Wolałabym być sama i samotna, niż w takim związku. To jest facet sporo ode Ciebie starszy, ma zobowiązania, 2 dzieci, byłą żonę, jeszcze jakichś szwindli narobił i kłopoty z prawem, kombinowanie. O nie, tego za dużo. Na Twoim miejscu albo bym go zostawiła, albo żyła tylko w konkubinacie, o ile by się ogarnął i sprawdzał jako partner i ojciec, i w żadnym wypadku nie dała sobie więcej dzieci zrobić. Nie wiązałabym się z nim, jakimkolwiek ślubem i nie wchodziła w jakieś kombinatorskie układy.

Gość gość
Dziewczyno ratuj swoje życie. Dokładnie weź zerwie z nim kontakt niech od czasu do czasu spotka sie z dzieckiem płaci alimenty. To nie facet dla ciebie. Ty pracuj na własne konto żeby coś w życiu osiągnąć a nie liczyć na takich jak on . Trzymam kciuki .

Gość gość
moja koleżanka jest modelka weszła w podobny układ teraz płaci uważaj ludzi nie ufaj a przynajmniej nie takim .

Gość gość
Oj brak słów na ludzi .