Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma ktos jakies rady?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 15 lat i mam problem............mam nerwice lekowa. Nie wiem co robic. Wiem ze jestem zdrowy ale strasznie sie boje ze umre. Nie wiem z jakiego powodu.Macie moze jakies rady?

Gość gość
Idz do psychiatry i nie zaczynaj kolejnego tematu to juz 3-ci chyba....

Gość gość
A gdzie sprawdzic ile tematow zalozylem

Gość gość
Jesli brales antybiotyki w wiekszej ilosci, masz wiecej stresu, wilgoc w mieszkaniu to poczytaj o kandydozie. Jesli nic z objawow kandydozy oprocz nerwicy nie pasuje, poszukaj u siebie pasozytow. Dobrze by bylo zrobic badanie na poziom metali ciezkich w organizmie. W aptece kup jakis dobry zestawwitamin do odkwaszania i odstaw cukier, powinno byc troche lepiej. Takie nerwice nie biora sie z niczego. Zatruty organizm toksynami moze tak reagowac.

Gość iluzionn
popros psychiatrę o citaxin.

Gość gość
Chłopcze,a ty nie masz rodziców???? ktorzy by się zajęli twoim problemem.Bo zakładasz kolejny wątek i ciągle to samo,zaczyna być nudne.

Gość gość
Moze i zaczyna. Ojca to ja tak naprawde nie znam. Mam to w d***e. A mama juz nie chce mnie juz sluchac

Gość gość
Widać mama ma już dośc twoich pomysłow.Uwazaj !!! bo matkę wykończysz i zostaniesz sam.Ludzie psychiczni potrafia wykonczyc innych.A wtedy skonczysz w psychiatryku.Nic ci nie jest wez sie za naukę,piłkę,basen i nie mysl o bzdurach.

Gość gość
Pom/ódl sie szczerze do Jez/usa. Powiedz Mu jak przyjacielowi o Twoich lękach i wszystkich innych trapiących Cie rzeczach i poproś o Jego Pomoc. Skoro mi Pomógł jak nikt inny to pomoże i Tobie :) Strach pochodzi od złego. A miłość i inne piękne uczucia od Boga. Naw/róc sie i idź do szczerej spow/iedzi. Im bardziesz oczyscisz swoją du/sze tym bardziej bedziesz miał spokoju serca, który może dać tylko kochający Cie Jez/us gdy tylko Go o to poprosisz. Czego Ci z całego serca zycze.

Gość gość
2014-02-23 21:10:56 [zgłoś do usunięcia] gość Chłopcze,a ty nie masz rodziców???? ktorzy by się zajęli twoim problemem.Bo zakładasz kolejny wątek i ciągle to samo,zaczyna być nudne. 2014-02-23 21:17:19 [zgłoś do usunięcia] gość Moze i zaczyna. Ojca to ja tak naprawde nie znam. Mam to w d***e. A mama juz nie chce mnie juz sluchac 2014-02-24 00:54:35 [zgłoś do usunięcia] gość Widać mama ma już dośc twoich pomysłow.Uwazaj !!! bo matkę wykończysz i zostaniesz sam.Ludzie psychiczni potrafia wykonczyc innych.A wtedy skonczysz w psychiatryku.Nic ci nie jest wez sie za naukę,piłkę,basen i nie mysl o bzdurach. xxx nie ma to jak zbagatelizować problem dorastającego dziecka, a tobie gościu 00:54 nie życzę, aby twoje dziecko miało taki problem. To nic przyjemnego mieć takie nerwice, a ciągły strach budzi stres, a stres wywołuje choroby. Fizyczne choroby, żeby była jasność. Chłopak ma problem i w obowiązku jego matki jest mu pomóc znaleźć przyczynę.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
24.02.14 [zgłoś do usunięcia] Jak jestes taka matka Teresa to spróbuj mu pomóc. Ten mały człowiek zakłada co rusz nowe topiki ,chodzi do psychologa wiec widac i psycholog nie pomaga to pomoz mu ty specjalistko

Gość gość
Zakladam nowe tematy bo chce zeby mi ktos pomogl albo dal jakies rady a na kazdym kazdy ale se jaja robi albo ma to w d***e.

Gość gosc2
Nie zakładaj nowych tematow bo tutaj nie ma wirtualnych lekarzy.Lekarze sa w przychodni wiec tam trzeba pojsc po pomoc z mamą oczywiscie. Sadzisz ze ludzie i netu cie wyleczą???? a czym???myślą,mową bo uczynkiem napewno NIE

Gość gość
Szukam ludzi ktorych tez ten problem spotkal. Jak sie nie podoba to po co piszesz. Wypierdzielac i ztad jak masz takie rzeczy pisac

Gość gosc2
gowniarzu,prosze z szacunkiem,nie jestem twoja kolezanka szczawiu a ty tutaj nie jestes anonimowy wiec radze uwazaj

Gość gość
Tak kozaczysz? To po co piszesz mowilem raz. Jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz. A nie glupoty wymyslasz ze rodzicow nie mam.

Gość gość
gosciu2,to psychol i wcale nie 15-letni,niech pisze i tak mu nic juz nie pomoże

Gość gość
no coment

Gość gość
no coment

Gość gosc2
na operacji tarczycy przygłupie tez piszesz no coment ha ha ha

Gość gosc2
adasiowi odbija szajba

Gość gość
no to spoko mozecie sobie mowic co chcecie. ja mam 15 lat i ja to dobrze wiem. A ja sobie z tego jaj nie robie tylko pisze na serio wyglada na to ze wy jestescie zalosni i wysmiewacie sie z mojego tematu.

Gość gość
Przeciez tu same przygłupy,ta jakas nawiedzona pisze o jakims adasiu :D,normalnie szjbusy...........

Gość gość
No wiem dlatego napisalem ze jak nie macie czegos madrego do napisania to w ogole nie piszcie a oni sie odrazu spinaja. :(

Gość gosc2
adas daj nutke o jednosci