Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chodziłyście w ciąży w obcisłych ubraniach, bluzkach? Jakie ubrania kupić?

Polecane posty

Gość gość

Jak sądzicie czy dobrze to wygląda? Kończę 5 miesiąc, powoli widać brzuszek. zastanawiam sie jak się ubierać. Jeansy poszły w odstawkę, chodzę w getrach i tunikach bądź dłuższych sweterkach. Zbliża się wiosna, zastanawiam się w jakie ubrania sobie kupić. Jestem szczupła. Luźniejsze bluzeczki będą na mnie jeszcze długo dobre, ale wiele ich nie mam... Mam np sporo bluzek bez rękawów, coś jak bokserka, ale nie wiem czy sobie ich nie darować... Na długość będą ok, ale chodzi o obcisłość... Jak waszym zdaniem wygląda kobieta z brzuszkiem w dopasowanych ubraniach? Jak wy się ubierałyście? Co warto kupić?

Gość gość
Jesli nie waży 100 kg to w obcislych ubraniach wygląda w porządku :)

Gość gość
Na razie przytyłam 2,5 kg. Ważę 55,5 kg. Ale jak będzie później to nie wiem :P :)

Gość gość
Jak u mnie zaczął brzuszek wystawać to od tej pory ubieram się luźno..po domu chodzę jak mi wygodnie, jak kolwiek, ale do wyjścia ubieram się w coś luźnego, obecnie jestem w 8 miesiącu

Gość gość
ja tez mało ważyłam,jestem szczupła i wysoka zaczynałam od 58kg i do tej pory chodzę w obisłych ciuchach i wszyscy mówią ze super wygladam,ale ja jestem wysoka wiec to inaczej wygląda :) a teraz jestem kilkanaście a plusie i też mówią że super wyglądam ;) sama tez tak sądzę bo nie widać po mnei ze tyle przybrałam