Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wy możecie dotykać narządów intymnych chłopców

Polecane posty

Gość gość

przecież u chłopców jest to wręcz odpychające. i jeszcze jak zrobi kupe... u dziewczynki to jeszcze jakos wyglada ale u chłopców tragedia:/ a jeszcze jak widzę te matki co się tak strasznie zachwycają swoimi synusiami to mnie krew zalewa jak mozna byc takim durnym.

Gość gość
A tobie pan Bog palcem dzieciaka zrobil? :D

Gość gość
Rany naprawde ?:P A widziałas ty kiedykolwiek penisa swojego mężczyzny ? Dotykałas go ? To nie sa rzadne miejsca intymne mojego syna, ja mu po prostu tyłek myje :P To jest moje dziecko, ono dlamnie nie ma miejsc intymnych , jeszcze :P

Gość gość
Ale co w malym chlopczyku jest odpychajace? Ja wycieram tylek i wszystko co brudne i nie rozczulam sie nad tym ani nie zastanawiam. A synka kocham bo jest nasz a nie dlatego ze ma siusiaka.

Gość gość
Autorko chyba wizyta u psychiatry potrzebna i to jak najszybciej.

Gość gość
No a ciekawe co by powiedziała jak y tak musiała na starość ojcu tyłek podumywalkowe jak moja babcia swojemu tacie? I wtedy niż ze wstyd, ze ojciec. Trzeba było i juz!

Gość gość
....a ferie trwają w najlepsze i gimbaza na kafe siedzi ech..... Drogie dziecko genitalia dziecka trzeba umyć i dotknąć ich przy tym STRASZNE! rzeczywiście, ja wiem, że wy małolaty teraz robicie loda od razu i bez dotykania przypadkowym kolesiom w kiblu na dyskotece ale to już jest odrębna sprawa i nie łącz jej z pielęgnacją niemowlęcia

Gość gość
ja mam synka i co z tego?dla mnie jest najcudniejszy i jego interes tez!nic mnie nie brzydzi bo to moje dziecko!jak miałabym corke myslalabym tak samo.wspolczuje ze myślisz inaczej.ps dla faceta twoja mała ci...a może być odrazajaca wiec nie pisz głupot