Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból w klatce piersiowej i plecach na wysokści splotu słonecznego co mi jest?!

Polecane posty

Gość gość

Boli mnie od około 18.30... wczesniej mnie nie bolało, nie robiłam żadnych ćwiczeń ani nic nie dźwigałam, boli mnie przy kazdym oddechu i ruchu, co mam robic

Gość gość
Niegroźny zawał serca :-)

Gość gość
mam 24 lata, więc zawał odpada, poza tym oprócz tego bólu (kłującego) nie czuję żadnych złych objawów

Gość gość
Dziweczyno osiemnastolatkowie mają już zawały.

Gość gość
nerwobóle , zapalenie oskrzeli, płuc , niewydolność sercowa ,i różne inne rzeczy weź najlepiej aspirynę i idź spac a z rana do lekarza

Gość gość
nie biorę antykoncepcji :) tylko żelazo + psychotropy, ale biorę je już tydzień i nic mi dolegało, aspiryny nie mam, a zaraz pójdę spać :)

Gość gość
boję się, bo moja mama ma problemy z sercem, a mój dziadek umarł na zawał, ale on miał ponad 70 lat... a mnie to boli bardziej jak kości, jakiś ucisk taki ,wydaje mi sie,że to kości

Gość gość
może to te psychotropy , jakieś skutki uboczne , idź najlepiej do łóżka i idź do lekarza powiedz że źle się czujesz to zrobią Ci od razu ekg i dowiesz się czy aby to nie od serca

Gość gość
ok, dobra pójdę w takim razie w najblższym wolnym terminie , a wiadomo,leki mają zawsze jakieś skutki uboczne

Gość gość
miałam niedawno tak samo, zaczęło mnie boleć po południu, klatka piersiowa, mostek, z tyłu jakby w tym samym miejscu kręgosłup czy co i promieniowało trochę do szyi. Leżałam bo cała klatka mnie bolała, mostek i serce potem po jakichś dwóch godzinach zelżały po jakiejś tabletce lekkiej na serce, ale klatka piersiowa bolała mnie jeszcze przez całą noc i na drugi dzień. Nie szłam do lekara, bo jestem jeszcze młodsza od Ciebie i myślałam, że może nic takiego, ale w momencie bólu naprawdę się bałam że coś się dzieje że umrę zaraz hehe. Tak czy siak trzeba iść do lekarza, bo może to nic waznego, a może cos co trzeba leczyć.. ja zwlekam bo nie lubię łażenia po lekarzach i badań ale głupio robię, bo mnie serce czasem pobolewa i muszę w końcu sprawdzić czy wszystko ok

Gość gość
też mam okropny nerwoból na wysokości lewej łopatki, były chwile że nawet prawidłowo oddychać nie mogłem, ale powoli mija, może do jutra ustąpi

Gość gość
ja też wierzę,że to minie, nie jest to jakiś uciążliwy ból, a jaki lek na serce zażyłaś? też nie lubię chodzenia po lekarzach :(

Gość gość
ktoś z rodziny, co ma bóle serca dał mi coś nie wiem chyba acard.. ale lepiej nie bierz nic na własną rękę bo nie powinno się, ja wzięłam bo mi powiedzieli że to niegroźne itd, ale potem się naczytałam że lepiej nie ryzykować bo nie wiadomo jaka przyczyna bólu i można pogorszyć. Tak samo jest z aspiryną, w niektórych przypadkach może zaszkodzić jeśli się nie mylę.. ale jakiś zwykły lek na ból weź chociaż, może cokolwiek da