Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona milenka

Kopnąć go tak samo jak on mnie?

Polecane posty

Gość zielona milenka

Nie będę się rozpisywać o szczegółach bo nikt nie będzie chciał przeczytać. Poznałam na pewnym portalu mężczyznę. Wydał mi się interesujący, pisaliśmy ze sobą, rozmawialiśmy przez telefon, dobrze się razem bawiliśmy. Nagle cisza, bez powodu. Po jakimś czasie sms, że to chyba nie jest dla niego dobry czas na zaczynanie czegoś nowego. Trudno. Założyłam nowy profil. I on znowu się odezwał. Był tak samo uroczy, czarujący. I co dziwne zachwyca się, że tak dobrze się rozumiemy. Na początku nie chciałam w to brnąć ale potem pomyślałam, że chcę mu utrzeć nosa i dac nauczkę. Zaplanowałam randkę, na którą nie pójdę. Myślę, że nie jest to jakaś straszna kara. Zastanawiam się czy wyjawić mu kim jestem. Nie wiem czy nie lepiej po prostu to olać i darować sobie wszystko?

Gość gość
Jak masz ochotę to mu dokop :-)

Gość gość
moze tym razem tez stchorzy i zwieje..Nie kumam,po kiego taki traci czas,potem sie wycofuje,by za chwile z kolejmja walkowac to samo.Masz jego fote?Moze okropiczny jest,stad takie uniki?Ja bym Mu powiedziala.Dodaj,ze mialas niezly ubaw i do zobaczenia na Twoim kolejnym profilu.Zagadujac do jakiejs bedzie mial ciagle obawe,ze to znow Ty i odechce mu sie lawirowania.

Gość gość
dokop mu, widać że lubi skakać z kwiatka na kwiatek trzeba mu podciąć skrzydełka

zakładasz profile z różnymi zdjęciami, danymi itd? jesteście siebie warci :)🖐️

Gość gość
skad on jest? tez takiego znam ,ze slaska

Gość zielona milenka
HappyD- a skąd wiesz, że ze zdjęciami? Akurat źle trafiłeś. I nie oceniaj nikogo tak łatwo. Chyba miałam prawo zacząć od nowa?

pewnie że masz prawo, te zdjęcia to założenie wynikające z tego, że nie rozpoznał cię w nowym profilu. dla mnie albo jest ślepy, albo dane są inne..

Gość gość
dobry plan, masz poczucie humoru