Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annabiekiersiewicz

blagam blagam blagam forumowiczow

Polecane posty

Gość annabiekiersiewicz

opowiem w skrocie moja historie. Spotkalam sie z pewnym facetem na kawie , poznalismy sie na dyskotece. Ten facet bardzo zawrocił mi w głowie myslałam tylko o nim. Ale wczoraj gdy bylismy w centrum miasta on obejrzal sie za pewna dziewczyna.Z tego co kojarze ona bywa czesto w tej okolicy ale co cikawsze widziałam jej zdjecie u niego w domu poniewaz tydzien temu bylam u niego pierwszy raz w mieszkaniu. On mowil ze to jest zdjecie jego kuzynki bo to zdjecie stalo na polce w ramce. Pomozcie czy gdyby to byla faktycznie kuzynka to mialby jej zdjecie a na miecie nawet nic nie gadali ze soba tylko on sie obejrzał? dodam ze ona przeszla blisko nas i byla ładna z bliska.

Gość annabiekiersiewicz
na mieście - mialo byc

Gość gość
Musisz się zabawić w detektywa, słuchać uważnie tego co on mówi miedzy wierszami. Trudno ci cos powiedzieć nie znając ich ani ciebie, bo byłoby to głupie badanie.

Gość annabiekiersiewicz
masz racje musze byc bardzo czujna, ja jej nie nam a jego niezbyt dobrze i nigdy nie wiadomo co sie mozna spodziewać. Ale bede sledzic uwaznie jak detektyw

Gość annabiekiersiewicz
Ale powiedzcie mi czy to z tym zdjęciem była prawda? dlaczego on tak powiedział a na miescie przy niej milczal. Czy to kuzynka czy kto? bo juz jestem skolowana

Gość gość
Ma jeszcze jakies inne zdjecia na pulkach? I jeszcze to czy to zdjecie wygladalo jak wydruk z komputera ,co przedtswialo i jak ?

Gość gość
No własnie o to chodzi ze na odległość nie będę ci bzdura badać tak lub nie. Nie wiem, kim jest dla niego osoba na zdjęciu. Obserwuje dalej, spokojnie. Niebtrac energii na pytanie kafeteriowiczow. Przecież to Ty masz wszystkie informacje.

Gość annabiekiersiewicz
tak na półce miał jeszcze zdjęcie babci która już nie żyje i siebie jak był mały. A zdjęcie z ta kobietą było normalne zdjecie błyszczące. Była na nim ta kobieta zwykłe zdjęcie siedziała usmiechnięta.

Gość annabiekiersiewicz
gośc własnie chodzi o to ze informacji ja nie mam zadnych. Od niego dostałam albo klamstwa albo prawdę. Ja wiem ze na mieście to była ona z tego zdjęcia. mam dobrą pamiec do twarzy. A on sie w dodatku obejrzał za nią

Gość gość
Ona tez go spostrzegla?

Gość annabiekiersiewicz
miałam wrażenie ze ona go widziała ale nie dam za to głowy bo ona szybko szła

To mogła być jego była dziewczyna,kto oglądałby się za kuzynką bez wymiany zdań.

Gość annabiekiersiewicz
czyli to co on mówił to klamstwo. Ja mu nie wybacze jak kłamal ale po co. Na miescie milczy a w domu ma zdjecie? to moze kuzynka byla ale mogł jej nie poznac czy cos . nie wiem tak tylko filozofuje

Gy ma się zdjęcie danej osoby na widoku,trudno jej nie rozpoznać.Możliwe,że to kuzynka jednak dziwna sytuacja z tym zdjęciem,jakaś fascynacja?

Gość gość
Właśnie masz informacje. Tok zdarzeń, ton głosu, spójność wypowiedzi. Czyny przemawiaja glosniej niz slowa, obserwuj jak sie zachowuje. Trzeba na to czasu ale dojdziesz do tego. Pytanie nas, to jak byś podjęła decyzje rzucając monetą.

Gość annabiekiersiewicz
dziekuje za pomoc ale dalej nie wiem nic

Im więcej odpowiedzi,tym więcej pytań.

Gość gość84
No może to typ podrywacza, bawidamka? A Ty jesteś tylko jedną z wielu? Z drugiej strony mógł się tylko przypadkowo oglądnąć lub może tamta dziewczyna kogoś mu przypominała.