Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssamotnyyy

Dlaczego w Rodzince wszyscy maja dziewczyny

Polecane posty

Gość sssamotnyyy

nawet ten najmniejszy gowniarz, a ja nie ?

Gość gość
bo takie seriale oglądają głównie kobiety a kobiety chcą roochaczy więc już od najmłodszych lat trzeba zdobywać doświadczenie

Też się dziwię :) pewnie żeby w ogóle ten film miał jakieś nowe wątki :p osobiście wolalam już Licencje na wychowanie, jakoś taka prawdziwsze się wydawała.

Gość gość
Bo to jest wszystko pokazówka. Oczywiście wszystko na zachodnich licencjach.

Gość gość
Jak się chce to się ma :) zawsze zostają dla ciebie desperatki, i inne grube.

Gość gość
Tez wolałam Licencje na wychowania - tam było mądrze i w ogóle super serial był. A rodzinka moze i momentami zabawna, ale wszedzie bogactwo, ta lata po domu w drewniakach z 5cm obcasami, kazdy ma dziewczyne no bo jak to..

Gość gość
Widać odwrotne to od rzeczywistości w realu moi znajomi to tylko niektórzy mają dziewczyny, żony, reszta sama, krótkie związki w tym ja niby 30 lat i już 3 dziewczynę w ciągu półtora roku zmieniłem...

Gość gość
wspolczuje ty, ktorzy chca ustalac model rodziny na podstawie tych pozal sie Boze serialikow ;/

Gość gość
a wszystko to jest jedna wielka ch*jnia. Te barwy szczescia, m jak milosc, rodzinki, klany, i inne ch*jstwa po prostu sie rzygac k***a chce. Nie ma co ogladac w tej telewizji, a jeszcze o abonament zebraja. Wszystkie te wypocinki i ta cala amatorszczyzna to nic tylko pierze ludziom mozgi. No ale trzeba odwracac uwage ludzi od drozejacego jedzenia, paliwa, energii, sprzedawania bankow, podnoszenia podatkow, wprowadzania niekorzystnych ustaw, itd itp etc.