Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi faceci maja kolezanki i spotykaja sie z nimi sami?

Polecane posty

Gość gość
Nie zycze sobie żadnych koleżanek , skoro mi zabrania " kolegów " :p

Gość gość
A jeden taki kolega od dłuższego czasu mi coś proponuje :)

Gość gość
Mi tez i do tego jest to gnojek zareczony z pracy!

Gość gość
no i? Mnie też kiedys podrywał żonaty szef, a mojego męża znajoma z pracy. Ludzie mają różne zboczenia- mnie się akurat z takich zalotów smiać chce.

Gość gość
Kazda z tych zdradzonych żon miała zaufanie do meża :-D Skąd taka pewność ze nikt z towarzystwa nie zdradzi w przyszłości ?:-D Nikt nie powiedział ze kazdy facet zdradzi żonę z koleżanką ...ale takie rzeczy zdarzają sie dosyc często ,i to trzeba brać pod uwagę . Ja jestem po ślubie 28 lat .Nigdy zadne z nas sie nie ograniczało ale żadne z nas nie ma potrzeby spotykania się z płcią przeciwna na osobności.

Gość gość
Ja bym nie tolerowała tych koleżanek. No sorki. Wyjście z kumplami na piwo czy mecz, ok, ale koleżanki? Oj nie, jak dla mnie prędzej, czy później skończy się to romansem. A jak jeszcze w dodatku bawidamek jakiś to już całkiem bym sobie spokój dała z gościem. Obecnie nie mam faceta, ale mój ex miał dużo "koleżanek", jak się później wydało, to nie były to koleżanki, z którymi wychodzi się jedynie na kawę.

Gość gość
Jesteśmy razem 7 lat, ja sama nie mam kolegów ani on nie ma koleżanek. Mamy tylko wspólnych znajomych i nie wyobrażam sobie inaczej. I nie piedrolcie że to brak zaufania bo to nie tak. .. żadne z nas nie oplata drugiego bluszczem ale właśnie nam na sobie zależy i się kochamy.

Gość gość
no i super- jedni mają tylko wspólnych znajomych, inni jednak jakieś tam swoje życie. Jak komu pasuje.