Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8w1 boli ale

Polecane posty

Gość gość

Znacie tą odżywke do paznokci? Pobolało mnie wczoraj bardzo ale, przeszło... Czy u Was też tak było??

Gość gość
w zasadzie to nie wiem czy powinnam jej używać codziennie... Producent tak twierdzi, ale ja mam paznokcie zniszczone tipsami i skoro dwa z nich mnie bolały, to może powinnam z tą jedną warstwą poczekać aż mi trochę odrosną zdrowsze?

Gość gość
stosowalam nie polecam na poczatku ok ale po miesiącu pojawily sie brazowe plamy pod płytkom-masakra.Czytalam google ze ta odżywka nie jest dla każdego.

Gość gość
ja uzywam od roku, nic nie boli, paznokcie dlugie i twarde jak ze stali, polecam :)

Gość gość
wyrzuć ją najlepiej,ja stosowałam i teraz mi paznokcie w ogóle nie chcą odrastać,mam napowietrzone,brązowe plamy pod płytką...tragedia,przeczytaj sobie w necie,ta odżywka to trucizna !

Gość gość
No właśnie czytałam o niej wiele złego, ale też zdaje sobie sprawę z tego że jeśli nie ona to i tak moje pazury wyglądają tak efektownie jak brązowa napowietrzona plama, więc albo będę miała pazury jak ze stali albo nie będę miała tak jak teraz nie mam. Ja jestem uczuleniowcem i na wszystko reaguję alergicznie ale nauczyłam się już jak przechytrzyć swój głupi organizm Już nie raz zrobił mi psikusa Kiedyś od tipsów zeszły mi całe pazury nie miałam w ogóle płytki, raz dostałam na żel takiej alergii że myślałam że się wykrwawię przez pękającą skórę-co nie zmienia faktu że nosiłam i noszę tipsy Ja jestem taka że pójdę na hipnozę a się nie poddam Wymyślę sobie na wszystko antidotum Jestem trochę jak taka różowa blondynka-ale nie ważne Ważne że skutecznie mi się udaje nie dać się ułomności swojego organizmu.

Gość gość
Jestem zdania że co w mojej głowie to wokół mnie. Ile razy będąc matką, któraś z was miała tak, że nie wyobrażałyście sobie żeby zachorować, ponieważ mąż chory, dzieci chore, rodzice chorzy, teście chorzy a wy musicie wszystkich pielęgnować i dokarmiać? No i przypomnijcie sobie ile razy tak było a wy zamiast również zachorować byłyście zdrowe? Przecież nie mogłyście sobie pozwolić na chorobę i luksus leżenia w łóżku. Wiele zależy od potrzeby, która tak programuje nasze centrum dowodzenia że nie sposób tego oprogramowania złamać.

Gość gość
Jestem zdania że co w mojej głowie to wokół mnie. Ile razy będąc matką, któraś z was miała tak, że nie wyobrażałyście sobie żeby zachorować, ponieważ mąż chory, dzieci chore, rodzice chorzy, teście chorzy a wy musicie wszystkich pielęgnować i dokarmiać? No i przypomnijcie sobie ile razy tak było a wy zamiast również zachorować byłyście zdrowe? Przecież nie mogłyście sobie pozwolić na chorobę i luksus leżenia w łóżku. Wiele zależy od potrzeby, która tak programuje nasze centrum dowodzenia że nie sposób tego oprogramowania złamać.

Gość gość

Gość gość
A to że 60% choruje świadczy to tym, że aż 40% nie jest podatnych na sugestię. To sporo ludzi pod warunkiem, że wszyscy którzy jej używają są świadomi ryzyka.