Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolczyki w uszach itd

Czy macie przebite uszy na kolczyki

Polecane posty

Gość kolczyki w uszach itd

Bo ja nie, i nigdy nie mialam, mam 27 lat, i dzis uslyszalam od kolezanek z pracy, ze jestem dziwna i nigdy nie spotkaly zadnej kobiet co by nie miala uszu przebitych..

Gość gość
ja tez mam uszy bez dziurek, mam 24 lata, troche chcialabym czasem nosic kolczyki, ale z drugiej strony nie chce przebijac uszu, chcialam majac 7 lat, wtedy to byla moda, a mi rodzice nie pozwolili, teraz mi sie juz nie chce

Tak i nie znam żadnej dziewczyny powyżej 8 roku życia, która by nie miała przynajmniej po jednej dziurce w każdym uchu :) Ja mam w jednym uc****edną a w drugim trzy :) nie że się chwalę tylko stwierdzam fakt ;)

Gość gość
Ja nie mam i nie będę mieć. Za to mam kilkanaście par kolczyków. Srebrne, złote. Do wyboru, do koloru. Kiedyś taka moda była, żeby dziewczynki obdarowywać kolczykami. Mam dziecinne, młodzieżowe i dorosłe na zaś. Wszystko to prezenty od babć i cioć z okazji chrztu, poprzez komunię i urodziny, co okrąglejsze, na ślubie skończywszy. Jestem po 40-tce, nie wiem co z tym zrobię. Może synowej się doczekam z przebitymi uszami.

Gość gość
ja tez nie mam przebitych uszów - i nawet klipsow nigdy nie nosilam