Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku! Potrzebna instrukcja w języku polskim do myjki parowej

Polecane posty

Gość gość

Może mnie ktoś poratować instrukcją w języku polskim do myjki parowej H2o shark?

Gość gość
Nie masz instrukcji dołączonej do opakowania?

Gość gość
Odpowiedzi są nie na miejscu! Pytam poważnie.Otrzymałam całą księgę instrukcji we wszystkich bodajże językach oprócz polskiego .Nie wszyscy znają języki obce .

Gość gość
Po co ci instrukcja? :O Wlewasz wodę, podłączasz, czekasz kilka sekund aż się nagrzeje i już. :O

Gość gość
Na 8 stronach piszą nie tylko o wlewaniu wody.!

Gość gość
Mam tę samą o innej nazwie. Tak, wlewasz wodę (najlepiej dystylowaną bo z czasem nie pozatyka kanalików wodnoparowych). Nie zostawiaj myjki w jednym miejscu na dłużej niż parę sekund bo para może zniszczyć podłogę (linoleum się uwypukli, parkiet/drewniana podłoga napęcznieje, panele napęcznieją w miejcu gdzie są sklejane lub przytwierdzone) Ja mam akurat te mieszane podłogi i jestem bardzo zadowolona z myjki parowej. Możesz przejechać to samo miejsce zabrudzenia parę razy pod rząd, chodzi tylko o to żeby myjka nie stała w tym samym miejscu gdy jest używana. Po zakończeniu mycia przewróć myjkę do góry nogami i wylej resztki wody jeżeli tam jest, i powieś. Nie stawiaj na podłodze bo będzie śmierdzieć jak mokra szmata. Szmatkę wypierz nie dodając żadnego płynu zmiękczającego, wtedy szmatka nie będzie abzorbowała więcej pary niż powinna. Gdy zauważysz dużo smug wody na podłodze to wtedy powinnaś wymienić szmatkę. Powodzenia :-)

Gość gość
Piszesz o mopie parowym, a mnie chodzi o ręczną myjke parową,ale dziękuję!!!

Gość gość
Nie ma za co. Szkoda że to, to "nie to". :-) Ale....wpisz w wyszukiwarce swój model i znajdziesz instrukcje w necie :-)

Gość informatyk_wlkp
ten model nie posiada instrukcji po polsku. Naucz się angielskiego.

Gość gość
Na szybko na Google znalazłem jakąś uniwersalną instrukcję: tvprodukt.pl/GetFile.ashx?id=69

Gość gość
Dziękuję.Wprawdzie to inna myjka ,ale już jakaś pomoc.Lepsza niż "rada" nauczenia się na cito języka angielskiego.

Hej , macie może myjki parowe w domu ? Znalazłam kilka modeli na: http://daa.pl/myjki-parowe ale nie mam pojęcia na jaki się zdecydować. Dodam że potrzebuję do użytku domowego więc nie muszę mieć bardzo drogiego sprzętu.