Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego naleśniki się rozpadają?

Polecane posty

Gość gość

robię wszystko na oko, dwa jajka, 400 ml jogurtu, woda mineralna, mąka kukurydziana lub pszenna, ciasto nie jest ani za gęste ani za rzadkie więc gdzie tu tkwi problem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No własnie na oko robisz i w tym problem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tylko ja zawsze robiłam na oko, matka mnie tak nauczyła i zawsze wychodziły, odkąd zmieniłam patelnię na teflonową, która jest lepsza a tamta zniszczona, rozwalają się bez oleju jak i z olejem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Spróbuj ma masle je smazyć odrobinke masla i nalesnik , myslę że wiecej maki powinnas uzyć nie duzo ale spróbuj z taka koncepcja

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dzieki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dlaczego dwa jajka? Robisz dużo tych naleśników?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×