Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulolajn

Co zoribć żeby schudnąć do wakacji?

Polecane posty

Gość Paulolajn

Cześć! mam 17 lat, 171cm wzrostu i ważę 70kg... niby nie widać tego po mnie, ale źle się czuję na samą myśl ile ważę. Mam problem z ograniczaniem fast foodów i słodyczy, oraz słodkich napoi. No i tutaj pojawia się problem... Do diet nie daję rady się dostosować i chodzi tu głównie o to, że nie jem szpinaku, jajek, jogurtów, czerwonego mięsa i nie piję kawy, co pojawia się w wielu dietach. No i tak sobie myślałam, że może sama sobie coś ułożę. Myślicie, że jeśli wyeliminuję słodkie napoje i zamienię je na wodę, przestanę jeść w kfc****izzeriach, zacznę chodzić pieszo do szkoły zamiast jeździć tramwajem, postaram się nie jeść po 19, codziennie będę robić brzuszki, co drugi dzień biegać, dodatkowo 4 razy w tygodniu w zależności od humoru trening cardio, mel b na brzuch czy pośladki, turbo spalanie, skalpel, a6w itd to uda mi się zrzucić brzuch i wyszczuplić uda w 4 miesiące? Prosze, niech ktoś mi doradzi, albo powie jakie ćwiczenia stosować żeby to wszystko przyspieszyć. Chcę mieć idealną sylwetkę do wakacji, ale na wiosnę tez już chciałabym wyglądać choć trochę lepiej. I przede wszystkim NIE CHCĘ SIĘ GŁODZIĆ!

Gość gość
wszystko jest lepsze od siedzenia na d***e i wp*****laniu fastow

Gość gość
Schudłabyś, ale i tak wrócisz do starych nawyków ;) Poczekaj aż się wyprowadzisz od rodziców wtedy schudniesz mówie Ci :) :) :O

polecam ćwiczenia z Ewą Chodakowską, nie jedz słodyczy, tylko owoce, wpisz na youtube - skalpel;) gwarantuję, że w ciągu kilku miesięcy będą efekty..

Gość gość
co za rady, ja dopiero jak sie wyprowadziłam od rodziców to przytyłam, bo w końcu mogłam jeść co chcę i ile chce

Gość Agalaja
Jak ja się wyprowadziłam od rodziców to przytyłam bo nie chciało mi się gotować i jadłam same niezdrowe rzeczy na szybko.

Gość gość
dokładnie tak samo miałam/ wyprowadzka od rodziców - przytycie jakiś 5 kg. jechałam jakiś rok właściwie tylko na słodyczach. myślę, że Twoje podejście jest ok. nie musisz jeść szpinaku czy jogurtu naturalnego. zrób sobie listę warzyw które lubisz. a jogurt naturalny możesz zmiksować z owocami. skalpel też mogę polecić. na początku nie dawałam rady zrobić całego ale jest coraz lepiej. mam jeszcze jakieś 10 kg do zrzucenia do wakacji.

Gość Katia2014
Z autopsji polecam bardzo dobre Zioła Tybetańskie, efekt 10-15kg pewny.

Gość zyta01
Zioła nie dostarczają do organizmu składników mineralnych. Zdrowa dieta i mądra to taka, ktora ograniczy kalorie a da optymalna ilość składników pokarmowych i witamin. Musisz odżywiać sie regularnie i czesto a nie głodować po ziołach. uważam, że nie masz wiel do zrzucenia, ale jezeli chcesz to spróbuj z produktami diety Allevo. Bardzo dobrze zbilansowane, zdrowe i na pewno dostarczają wszystkiego co potrzeba organizmowi. Gotowe produkty w saszetkach bardzo smaczne, bardzo zdrowe i pożywne, do przygotowania w pół minuty. 5 posiłków dziennie, smacznych i lekkostrawnych. Ja na tej diecie straciłam łatwo kilka kilogramów. Ty skoro masz mało do zrzucenia to moze błonnik Allevo weight loss bedzie najlepszym rozwiązaniem. Bardzo pęczniejący w żołądku błonnik powoduje, ze nie czujemy głodu bardzo długo

Gość gość
a ten błonnik ile ma kalori?

Gość Hugolina80
Zdrowo się odżywiać, zrezygnować z Fast Foodów oraz systematycznie ćwiczyć, natomiast nie radzę stosować Weight Loss, bo patrząc po sobie nie dał żadnych efektów