Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

swędzenie ,obfite upławy i lekkie krwawienie z pochwy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 17 lat od 2 dni mam bardzo obfite upławy są białe " granulkowate " i wydzielają brzydki zapach , odczuwam straszne swędzenie . Zauważyłam też małe plamki krwi . Jestem 4 dni po miesiączce ,wizytę u ginekologa mam dopiero w kwietniu .Czy Któraś z Pań wie co to jest i jak mogę sama sobie pomóc ?

Gość gość
Zapalenie pochwy,grzybica.Z lekow dostępnych w aptece nie wiem czy sobie pomozesz.Napewno kora dębu_nasiadówki a czopki dopochwowe ze srodkiem przeciwgrzybiczym.Nie uzywaj mydła,mycie czysta przegotowna wodą.

Gość gość
aaaa i kup sobie clotrimazolum w kremie,moze tez sprzedadza ci w czopkach,proś moze sie uda:)

Gość gość
dziękuję bardzo :)

Gość gość
objawy wskazują na grzybicę pochwy - tak, koniecznie kup clotrimazolum i invag - to globulki dopochwowe, które wspomagająco trzeba stosować przy leczeniu grzybicy bo uzupełniają florę bakteryjną w pochwie o te bardzo potrzebne bakterie mlekowe - te globulki stosujesz na noc. Nie odkładaj wizyty na kwiecień, poszukaj ośrodka gdzie lekarz przyjmie cię w najbliższym czasie bo z takimi objawami ciężko jest normalnie funkcjonować. Powodzenia!!!