Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ12334

Od kiedy wasze dzieci zaczęły chodzić do klubów na imprezy?

Polecane posty

Gość GOŚĆ12334

Witam, mam problem, bo mam córkę ma 16 prawie 17 lat i chce iść na imprezę do klubu od 18 lat, ale tam wpuszczają prawie w każdym wieku... nie chce jej puścić, ale ona bardzo nalega. Czy puścilibyście swoje dzieci w tym wieku?

Gość gość
Ja bym nie puściła.

Gość gość
a ja bym puscila. jezeli oczywiscie masz choc troche zaufania do niej :-) sama zaczelam chodzic do klubow na dyskoteki jak mialam 16 lat. glupia nie bylam i wiedzialam co wypada a co nie...

Gość GOŚĆ12334
Boje się troszkę, bo wiem co się tam dzieję, nie chodzi mi o to, że nie mam zaufania, ale ten klub nie należy do najspokojniejszych, cały czas jakieś bójki, ćpuny i wgl...

Gość gość
U mnie w mieście do takich klubów przychodzą nawet 14-15 latki. I często piją. A takie 16-17 lat to już klubowe weteranki. Właściwie większość moich koleżanek z byłej klasy liceum już w pierwszej klasie były tymi "weterankami", żadnej się krzywda nie stała, żadna nie zaciążyła ;)

Gość gość
Ja bym puściła. Ja zaczęłam chodzić na imprezy do klubów jak miałam 16 lat i wszystko było ok. Zawsze w nocy przyjeżdżał po nas któryś tata (mój albo koleżanek) i potem rozwoził do domów. Możesz ustalić godzinę powrotu na początek na np. 1 czy 2 w nocy. Będzie dobrze. Myślę, że 16 lat to dobry wiek na klubową inicjację.