Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odwiedziny byłego..

Polecane posty

Gość gość

Odwiedził mnie dziś mój ex... Widujemy się często ale dziś było wyjątkowo. Może to się rozgrywa tylko w mojej głowie ale nie mogę przestać o nim myśleć i to w kontekście erotycznym. On ma już kogoś i w zasadzie jest już poza moim zasięgiem ale ... zupełnie nie rozumiem skąd we mnie takie odczucia się uroiły. Dosłownie miałam ochotę go posiąść, wszystko mnie boli, nie jestem w stanie skupić się na niczym. Nie rozumiem tego. Rozpamiętuje wszystkie nasze razy. Co to może oznaczać.. Dodam że mam udane życie seksualne ale tej żądzy nie jestem w stanie pohamować.

Gość bredana
Umow sie z nim jak najszybciej ale i bardzo dyskretnie zrob mu loda i napewno ci sie zrewanzuje, ja kiedys tak postapilam,potym pare miesiecy z nim sie na sex spotykalam,bylo bosko

Gość gość
w życiu. On ma już kogoś, nie chcę mu mącić w życiu. Zresztą tego samego oczekuje. Raczej zastanawia mnie skąd we mnie ta fala pożądania. Jakie to wszystko pokręcone....

Gość gość
On napewno jakis cel mial ze cie odwiedzil tylko ty moze zle zareagowalas, a jedno pojscie z kim milym do lozka to nie przeklesla zycia dotychczasowego