Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura_1990

tania suknia ślubna

Polecane posty

Gość Laura_1990

Znalazłam mega tanią sukienkę na wyprzedaży kolekcji po likwidacji sklepu. Co myślicie na temat jej kroju, wychodzę za mąż w październiku, czy ta wersja z długim rękawem będzie pasowała? Jest wystawiona na Allego nr aukcji (4001953093)

Gość gość
nic nie widać więc nie ma jak ocenić. Ja na swojej sukni nie oszczędzałam, to jeden taki dzień w życiu, więc chcę wyglądać zjawiskowo ;)

Gość Laura_1990
Muszę oszczędzać bo mam mało kasy a 200 zł za nową suknię to chyba okazją.

Gość Laura_1990
Taka sukienka w sklepie to koszt ponad 800 zł - bo tam muszą zarobić na czynsz, zus i personel a to jest wysprzedaż czyli cena fabryczna.

Gość Laura_1990
Jak się nie ma środków to trzeba szukać oszczędności bo razem się uzbiera, jeszcze lokal, wódka, tort, garnitur dla narzeczonego, fotograf, kamerzysta, DJ. i taksówka - skąd brać na to wszystko ...

Gość gość
Jest dużo rzeczy na których można dużo oszczędzić, ale na jedzeniu, wódce, fryzjerze, kosmetyczce lepiej nie oszczędzać. Nie wolałabyś wypożyczyć? Lub kupić używanej? Czy nawet poszukać z zeszłorocznej kolekcji?

Gość gość
brzydkie są te sukienki, dogadaj się z krawcową może ci na raty uszyje.

Gość Aguuuusia
Moim zdaniem można kupić sukienkę z tej aukcji bo to nie pieniądze ino później zabrać ją do krawcowej aby ją trochę podbuzerowała i będzie OK! Te sukienki wymagają małego tuningu i jak się ich wyteguje to będą superowe.

Gość Krawcowa_domowa
Niezła baza do przeróbek, możesz ją kupić a ja Ci zrobię kreację jak dla księzniczki na bal.

Gość Tamara Lubasowa
Moim zdaniem ta czwarta sukienka jest najz******trza, nie chcę Cię podkupywać ale chyba ją łyknę.

Gość Monaliza M
Mnie się bardziej podoba druga od lewej ale rzecz gusty. H..owo widać na tych fotkach, mogli to wyjąć z foli do zdjęć a później spowrotem spakować. Cena kusi.

Gość Kasia magazynierka
Prawdopodobnie są zassane w próżni to taki sposób na solidne opakowanie i jakby rozpakowali do zdjęć to mogliby zniszczyć zawartość przy ponownym pakowaniu.

Gość Laura_1990
To jak radzicie kupować czy nie ?

Gość gość
Nie oszczędzaj na sukni. Nie idz do ślubu jak dziad ostatni.

Gość Monaliza M
Kupuj bo jak ci się nie spasi to zawsze możesz na alledrogo wystawić i jeszcze na tym zarobisz może nawet drugie tyle.

Gość Laura_1990
Jak widzicie gdzieś lepszą ofertę (interesuje mnie tylko nówka, żadnych uzywanych) to podeślijcie mi linka.

Gość gość
no tańszej już nie znajdziesz, chyba tylko używki i to z trudem za taką kasę

Gość Laura_1990
No mam dylemata, trochę się waham ale boję się, że mnie kto podkupi.

Gość a mi szkoda
kurczę, nic nie widać przez tę folię :( hm... ja kupiłam krótką i takiej szukałam - ceny krótkiej sukienki w zwyczajnych salonach ślubnych w dość dużym mieście zaczynały się od 300 zł, za 300 zł proponowano mi też jedną długą; całkiem przyzwoitą... a tu, to kupujesz jakieś niewiadomoco - bo nawet się tego obejrzeć nie da :( pochodź sobie po salonach; przeszukuj katalogi z sukienkami wieczorowymi (jak nie ma w tytule "ślubny" to jest szansa na normalną cenę; a białe też się znajdują;) )

Gość gość
co za idiota ta aukcje zrobił. jak mozna dodac zdjecia ofoliowanych sukienek ;O:O:O

Gość Kasia magazynierka
Chyba są zapakowane hermetycznie i dlatego zostały w opakowaniach do zdjęć aby nie rozszczelnić.

Gość gość
Prawdopodobnie są z importu.

Gość gość
Nie kupuj tego prosze Cię ,kiedyś pracowałam w salonie ślubnym, te kiecki oceniam przez folie jako modele z 2000r,taka była moda,zwykły atlas świecący.poszukaj czegoś innego

Gość gość
laurasard.eu ma chyba dwa modele sukni ślubnych, szyte są na miarę.

sukienki masakra... czemu nie chcesz kupić używki? na tablicy jest tego masa.. niektóre juz wyczyszczone

Gość Laura_1990
Używana odpada, boję się złej energii, nawet nowa, którą wcześniej ktoś przymierzał w salonie może być nośnikiem złych mocy. A te są nowe i zafoliowane z fabryki.

Gość gość
Poproś o zjęcia bez foli,to zobaczysz z czym masz do czynienia,nie nabieraj sie że są nie mierzone.slub raz w życiu dziewczyny nie przesadzajcie z oszczędzaniem na swoim wyglądacie,zdjęcia oglądamy całe życie. Nie macie kasy ,nie róbcie wesela

Gość gość
Wygladaja jak babcine suknie, ale to przez to jak sa zapakowane. Nie kupila bym.

Gość Laura_1990
Dodzwoniłam się tam i okazało się, że można przyjechać i obejrzeć w realu na żywo a jak wyłożę kasę to rozpakujemy i będę mogła pierwej przymierzyć bo jak nie spasuje to ich znajoma krawcowa mi ją wyteguje.