Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura_1990

tania suknia ślubna

Polecane posty

Gość gość
Lauro czy ty masz jakieś wykształcenie powyżej szkoły podstawowej?

Gość gość
moja kolezanka ze wsi , gdzie psy du pami szczekaja, mowi ''wyteguje'', ''zategowac''. popracuj nad slownictwem. masakra

Gość gość
To się nazywa brak zdolności wypowiadania swoich myśli za pomocą odpowiednio dobieranych wyrazów. Wielu polaków z tego powodu używa wyrazu na literę "k" np. k...urewsko zimno dzisiaj jest zamiast: "chłodny dzień mamy dzisiaj", np. "w.k*****asz mnie zamiast: "denerwujesz mnie swoim zachowaniem". To takie małe polaczki, które w każdą niedzielę jak pokorne barany biegają na spędy aby tam zjeść biały opłatek a wcześniej opłukać palce w skażonej wodzie z zazieleniałej od glonów i bakterii misce wiszącej na ścianie przy wejściu.

Gość gość
Moge sprowadzić suknię z Azji, to samo co w sklepach, w ramach do 400 zł. Pisz na maila yumi@onet.pl

Gość gość
Azjatki mają mniejsze pupcie i polka w taką sukienkę się nie zmieści no chyba, że jakaś anorektyczka.

Gość gość
Sama kupowałam z Azji, zmieściłam się bez problemu. Oni przecież szyją dla Europy. Wszystko co widzisz w salonach ślubnych jest z Chin.

Gość Swiat jest piękny
O! Ja tez mam z chin! Mam 175 cm wzrostu, a suknia jest super!

Gość gość
Coby tylko tania suknia nie była stentegotana bo trzeba będzie ją wytegować albo przetegować do użytku.

Gość gość
Witam. Jeżeli nie znalazła Pani jeszcze sukni, proszę napisać do Nas maila i poprosić o katalogi, być może coś się Pani spodoba. Jesteśmy producentem sukien ślubnych, wiec możemy zrealizować także Pani projekt. Mamy bardzo konkurencyjne ceny. Agnieszka

Gość gość
Witam. Jeżeli nie znalazła Pani jeszcze sukni, proszę napisać do Nas maila i poprosić o katalogi, być może coś się Pani spodoba. Jesteśmy producentem sukien ślubnych, wiec możemy zrealizować także Pani projekt. Mamy bardzo konkurencyjne ceny. suknieagnieszka.biuro@vp.pl Agnieszka

Gość Laura_1990
Znalazłam tą na allegro, tylko szukam kogoś kto ją przeteguje tak aby była wytegowana do ślubu na tuning współczesny.

Gość gość
Hhehehe aż się osmarkałam,dobra lektura:)

Gość gość
A co to znaczy: "przetegować" i "wytegować" ??? Jestem polką od urodzenia mieszkam w kraju, wydawało mi się, ze znam język polski a nawet gwarę wiejską ale to chyba jakieś nie polskie wyrazy ....

Gość fitek
Prości ludzie bez wykształcenia wywodzący się ze środowisk wiejskich i robotniczych używają takiego słownictwa.