Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pieszczotliwie mówicie na swoje niemowlęta ?

Polecane posty

Gość gość
mój niemowlusiu kochany

Gość gość
"a musi zrozumieć? naprawdę to jedno zdanie nic nie zaszkodzi dziecku. gorzej jak na wszystrko by tak mpowic." - obawiam się, że to jednak nie jest to jedno jedyne zdanie...

Gość gość
Dzidzku:-)

Gość AUTORKAATEMATUU
ależ oczywiście że żadnych wyrazów nie zdrabniam mówię wyraźnie i pełnymi zdaniami Pieszczotliwie zwracam się tylko do mojego skarba :) 2014-02-24 19:37:52 - oh tak juz sobie wyobrażam jakie to twoje dziecko bystre , inteligentne i na jakiego wspaniałego człowieka wyrośnie min. dlatego że jego mądra mamusia a przepraszam matka (żeby zdrobnień nie używać) już sobie obmyśla jak to będzie wspaniale jak jej dziecko okaże swoją wyższość niespotykaną inteligencją nad innym człowiekiem ;) a może chodziło ci o jakąś przemoc w szkole ? cyt. "xx sądzę, że lepiej mówić "zaraz cię nakarmię" niż robić z dziecka imbecyla, ale cóż, twoja wola.. mam tylko nadzieję, że nasze dzieci się na siebie w życiu nie natkną bo mogłoby to być przykre spotkanie dla dujdusia"

Gość gość
nie chodzi o przemoc. chodzi o zrozumienie normalnego jezyka. tylko i wylacznie.

Gość gość z Warszawy
Mam Wojtka. Mówię Cieszek (od Wojcieszek) - jest bardzo pogodnym, permanentnie uśmiechniętym niemowlakiem :-)