Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie dotyczace przyklejania plastrow evra

Polecane posty

Gość gość

zgubilam gdzies ulotke, siedze na telefonie i nie bardzo moge sprawdzic info w necie wiec zapytam was. kazdy plaster nosi sie 7 dni z tego co pamietam, nakleilam przykladowo w sobote wiec we wtorek przypada dzien zmiany plastra i rozumiem ze wlasnie we wtorek odklejam stary plaster i przyklejam nowy? czy odklejam go juz dzisiaj a jutro przyklejam nowy? jak to jest bo chyba mnie pzycielo umyslowo :/

Gość gość
oj blad jakis sie wkradl, nakleilam oczywiscie we wtorek a nie w sobote

Gość lalalilu
Jeśli przykleiłaś pierwszy plaster we wtorek, to w następny wtorek odklejasz go i przyklejasz nowy.

Gość lalalilu
W razie jak zapomnisz, to masz około 24h zapasu i też się nic nie stanie :) Ja

Gość gość
ok, dziekuje serdecznie bo przegladalam cala ulotke tydzien temu i nie bardzo pamietalam te zasady a gdzies mi ja wcielo. zawsze uzywalam tabletek i byly dla mnie bardziej jasne w uzytkowaniu ale w takim razie juz wszystko ogarniam. i rozumiem ze w przypadku plastrow czas przyklejania nie ma znaczenia? nie musze koniecznie odkleic i przykleic w tej samej godzinie w ktorej robilam to tydzien temu?

Gość gość
aa juz rozumiem, dziekuj***ardzo :)

Gość lalalilu
Nie musisz, najważniejsze żebyś zrobiła to po tygodniu. Jak przykleisz w poniedziałek, czy środę, też będziesz zabezpieczona ;) Radzę tylko nie przyklejać plastra w to samo miejsce, co poprzedni - może to podrażnić skórę.