Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosssssss

Pita obliczam na co 1 procent przeznaczyc dajcie propozycje

Polecane posty

Gość sosssssss

moze ktos jest bardziej potrzebujacy choc wiem ze kazdemy by sie przydało

Gość gość
na radio maryja

Gość gość
na prostytutke prawiczku ty

Gość gość
na schronisko dla psów, jakieś towarzystwo dla zwierząt

Gość gość
Na krakowskie schronisko dla zwierzat

Gość gość
na TOPR :)

Gość gość
TWÓJ 1% PODATKU MOŻE URATOWAĆ ŻYCIE! Przyłącz się do walki z rakiem krwi i przekaż 1% podatku na działania DKMS. Pomóż nam zarejestrować i przebadać więcej potencjalnych Dawców, a tym samym zwiększyć szanse na życie dla chorych na raka krwi. Wpisz w PIT nasz KRS: 0000 318 602

Gość gość
jesli chcesz to oddaj na schronisko dla zwierzat, obojetnie ktore...

Gość gość
tak na zwierzątka, TOZ, Centaurus, Pies na Zakręcie (skrzydło fundacji Azyl pod Psim Aniołem)

Gość biZ0n
Podaruj je w słusznej sprawie np. na maczety dla krakowian.

Gość gość
przeciez na sschronisko nie mozna, bo to nie fundacja :( niestety schronisk są "finansowane" przez panstwo

Gość Karolcia2929
Może dla mojego brata co?

Gość Ninka2385
Od 6 lat swój 1% procent podatku przeznaczam na schronisko w moim mieście.

Gość gość
na bezdomnych; bracia kapucyni

Gość gość
ja co roku przeznaczam na schronisko dla zwierząt :) ❤️ Zwierzaki potrzebują naszej pomocy :)

Gość gość
gość przeciez na sschronisko nie mozna, bo to nie fundacja smutas.gif niestety schronisk są "finansowane" przez panstwo x x Oczywiście, że można, na stronie urzędu skarbowego masz wykaz organizacji pożytku publicznego, na które możesz przeznaczyć swój 1 % Jest tam od groma schronisk.

Gość gość
ja przygarnęłam kotkę i dokarmiam kocura i tez radzę pomagac zwierzakom co one wSród ludzi przechodzą, biedne i głodne

wiem ze głodnemu człowiekowi nie dacie a zwierzeciu owszem..jak to kobiety :D spoczko to dam na najblizsze schronisko dla zwierzat :)

Gość gość
soossssiku tu nie chodzi o nas egoizm, po prostu ludzie mogą zawsze iść zjeść gdzieś , są punkty dożywiania dla bezdomnych, a zwierzeta? :( i ile zła doswiadczzaja od ludzi :( np. teraz piesek lepik ktory byl caly w smole :( biedny nie ma teraz futerka :(

Gość MamaMaluszków
Na aparaty słuchowe dla Dwóch moich Maluszków.

Gość gość
do tej pory przeznaczaliśmy na schronisko,ale od tego roku na fundację Różyczka dla chorego syna znajomych.

Gość gość
już sie zebraki zleciały :o było aborcje zrobić 😠

Gość gość
Małgorzata Pasternak znana z "Ciszy nad rozlewiskiem" ma raka mózgu. Aktorka przeszła już jedną operację, ale potrzebną są następne zabiegi. O pomoc dla niej walczy jej koleżanka z planu serialu Olga Frycz. Zabieg, którym musi poddać się Pasternak są bardzo kosztowne. Wpis Olgi Frycz o Małgorzacie Pasternak na jej oficjalnym profilu FB: Gośkę poznałam na planie Rozlewiska!Przyjechała pewnego dnia do Ostródy i od samego początku ją pokochałam! Serio! Śliczna, mądra , cudowna... najprościej mówiąc dziewczyna SKARB !Ma super syna ,cudowną rodzinę i pasję o której potrafiła opowiadać godzinami .Jeździ na koniach, skacze, wygrywa.Gośka zawsze chodziła w ciemnych okularach co zresztą też mi się bardzo podobało, bo ludzie w ciemnych okularach mają swoje tajemnice ... ∨ Czytaj dalej i tak wypiłyśmy nie jedną colę i nie przespałyśmy wiele nocy gadając o zwykłych dziewczyńskich sprawach.... pamiętam ,że kiedyś gadałam coś o tym, że akurat pokłóciłam się z chłopakiem czy coś ...? a Ona tylko uśmiechnęła się do mnie , pozwoliła mi skończyć i opowiedziała mi o swoim życiu ,więc przestałam już gadać o moich pierdołach! Małgosia po wielu latach i nieudanych wizytach u pseudo "okulistów" trafiła na jednego normalnego, który nie naciągal na kase i nie zlekceważył objawów okulistycznych które już wtedy wskazywały na problemy neurologiczne. No i zaczęło się... Rezonans Magnetyczny pokazał guza mózgu . Usłyszała wtedy, że jest bardzo duży i nie ma na co czekać-trzeba szybko operować!!! stało się-już po tygodniu miała operacje usunięcia guza-czego żałuje do dzisiaj.Już wtedy wyczytała w internecie o zabiegu Gamma Knife w Pradze,ale profesor (d**ek) nie chciał o tym słyszeć, powiedział, że nie ma na to czasu. Niestety guza ze względu na jego beznadziejne położenie (zatoka jamista, obrasta nerw wzrokowy i okoruchowy) nie udało się usunąć w całości, nerwy zostały uszkodzone,przez co nie widzi i nie mam pełnej ruchomości w oku!Po operacji reszta niestety nie była naświetlona-błąd!!!!!!! i Pół roku po operacji Rezonans Kontrolny wykazał nowotwór 4,1 cm!!!!!! Wtedy usłyszała-"no to jedzie pani na ten Gamm Knife" Nazbierała więc pieniądze-także z pomocą przyjaciół i pojechałam do Pragi... całe szczęście szybko, bo 8 marca w Pradze okazało się, że ma już 4,3 cm więc rósł jak "grzyby po deszczu". Rok czasu było w miarę spokojnie... niestety 13 lutego 2014 po kolejnym Rezonansie okazało się, że rozrasta się na namiot móżdżku i nerw słuchowy. Potrzebne jest więc kolejne Gamma Knife, CyberKnife, lub operacja (ale znów tylko kawałka guza i wiąże się to z kolejnymi upośledzeniami). Gosia jest w w fundacji na którą można odpisać 1%podatku , a oni z nazbieranej na Nią kwotę finansują część leczenia i leki. KRS 0000033301 w celu należy wpisać: Małgorzata Pasternak. Wczoraj Gosia wysłała mi smsa " ..........i proszę Cie, nie przejmuj się problemami i pierdołami ...nie warto!!!" Bardzo Was proszę o pomoc !

Gość gość
na zwierzeta, np na Hospicjum dla kotow ( inne stare i chore zwierzeta tez tam są), na wilki i innedziko zyjace w Polsce,znajoma daje na budowe domu dla dzieci z autyzmem( bo jak rodzice odejdą...), nastarszych ludzi - wg mnie na wsytkich najbardziej bezradnych