Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wazniejsza twarz czy figura

Polecane posty

Gość gość
po wypowiedziach widac ze lecisz tylko na latwe ladne dupcie

Bogac***atrzą tylko na wygląd,to jak kolejne trofeum,odniesiony sukces,ma kim pochwalić się przed kumplami. Świetnie,gdy poza urodą jest również inteligentna,ale wygląd odgrywa najważniejszą rolę.

Gość gość
wg, mnie kobieta powinna byc ladna. zreszt ao co chodzi z inteligencja jak ma dobre serce, potrafi zajac sie domem i dziecmi ipotrafi rozmawiac zludzmi i ma jakies ambicje w sensie pracy to super. Dla mnei laska nie musi byc prezesem banku, wystarczy ze bedzie kosmetyczka, pomoge jej otworzyc wlasny gabient i bedzie szczesliwa. dlaczego mowisz ze lece na ladn i latwe? co ma uroda do latwosci ? brzydsze inteligetniejsze sa czesto bardzije zakompleksione i lapia sie byle kogo. Tu nie ma zadnej reguly.

Gość gość
kobieta ma mnie pociagac fizycznie, ma byc ciepla bliska, przyjazna wesola, kobieca. Taka daje mi sile. Ja szukam ukojenia w damskich ramionach a nie wspolzawodnicznki judo.:)

Gość gość
ale musi byc tez silna! do Kamasutry :-D

Gość miszmasz sz
a masz ,prosze

Inteligentna nie musi być panią prezes w banku.Wystarczy,że nie jest pusta jak balon,krzywdzący stereotyp jednak skądś się wziął.