Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniellaczua

USUNĘŁAM

Polecane posty

Gość gość
To zwykłe perfidne prowo jest ! każdy na kafe wie jakie emocje wywołuje ten temat Ten zabieg ma mnóstwo zwolenników jak i przeciwników A ty autorko puszczalska szmato idź się p*****l dalej i mam nadzieje że bez obaw również życzę ci niepłodności

Gość Daniellaczua
Dziękuje. Wreszcie ktoś rozsądnie mówi. Każdy ma prawo decydować o swoim ciele

Gość gość
no i super ale po co założyłaś ten temat jak tak przeżywasz krytykę? przecież wiadomo, że będą głosy za i przeciw więc nie piekl się tak

Gość gość z 2230
Niech pseudo matki Polki zamkną usta i przestaną mówić, że autorka zabiła DZIECKO, właśnie widać, kto tu jest tępy a kto nie. Oczywiście, że można zajść nie w porę i nie mieć możliwości urodzenia. Do osoby, która użyła stwierdzenia, że autorce "c**a zarosła i nie mogła urodzić" - niektóre kobiety nie postrzegają się tylko jako rozpłodowe maciory, mają swoje życie i karierę i chcą się spełnić same, a na dziecko przyjdzie pora jak przyjdzie. Życzę autorce, żeby zaszła wtedy, kiedy będzie gotowa.

Gość gość
tez kiedys myslałam ze nie byłabym w stanie usunac, a usunełam bo musiałam, gdybym tego nie zrobiła skonczyłabym pod mostem z moimi dziecmi i w ciazy, ale według przeciwniczek powinnam urodzic i mieszkac w kartonie :D idiotki

Gość gość
Nie chodzi o żadne geny..skoro mogę mieć swoje dziecko to dlaczego mam adoptować czyjeś ? Okres ciąży może nie zawsze jest łatwy, ale jest cudowny..ale Ty tego nie wiesz i nigdy tego nie poczujesz na własnej skórze dlatego nie rozumiesz jakie to wspaniałe uczucie przez 9 miesięcy nosić w sobie dziecko swoje i ukochanego mężczyzny..przygotowywać się na jego przyjście, a gdy w końcu się urodzi móc je przytulić :) ja już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła przytulić nasze maleństwo

Gość gość
oczywiście że to prowokacja :P wasze życie jest aż tak żałosne że jedyne co atrakcyjniejsze to zakładanie z*****ych topików ? oj współczuje

Gość gość
szkoda zatem, że Twoje dziecko nie mogło zadecydować o swoim ciele :(

Gość gość
Matki Teresy ??????By NIE MORDOWAC nie trzeba bys Teresa .Jestesmy ludzmi.A zabijanie jest nieludzkie.

Gość gość z 2230
To nie jest ZABIJANIE ani MORDOWANIE, ludzie, opamiętajcie się!

Gość gość
no oczywiscie, że płodek to nic nie wart zlepek, zaczątek komórek ale wszystko od czegoś się zaczyna może od razu siejmy chleb, po co siejemy zboże? pamiętajcie, że nam kiedyś też ktoś dał szansę

Gość gość
oj dobra nie ma co z tymi ku_re _wka_mi wdawać się w dyskusje jak co do czego usuną kolejny raz suka suka pozostanie :D

Gość gość
Zagryzą cię tu. Nikt,ale to nikt,zadna z was nie zrozumie dopóki sama nie znajdzie się w takiej sytuacji. A sytuacje są rozne. Juz od razu..potwór,morderczyni.. ciemnogród to z was jest. Autorko,Pozdrawiam

Gość Daniellaczua
Ja pierdziu. Non stop piszecie albo, że to prowokacja albo, że morderczyni. LUDZIEEE OGAR -,- Nie wiecie w ogóle w jakiej sytuacji jestem, że nie moge mieć teraz dziecka, ale od razu linczujecie

Gość gość
bo takim łajzom łatwo oceniac i linczowac, moga tu na forum pojezdzic po kims bo same maja nudne zycie a najlepsze ze czesc z nich kiedys w przyszłosci usunie ciaze ;)

Gość gość
to po co się p*********ś ? też jestem młoda , studiuje , naprawdę chciałabym się rozwijać w zawodzie wiem ile pracy będę musiała jeszcze w to włożyć i dziecko by mi nie pomogło Mamy 21 wiek i coś takiego jak antykoncepcja , kilka lat temu zostałam napadnięta, na szczęście skończyło się na otarciach zadrapaniach i siniakach ale i tak bardzo długo nie potrafiłam o tym mówić Skoro ty tak łatwo mówisz o usunięciu dziecka jesteś szmata bez emocji Gdybym zaszła w ciąże w wyniku g****u pewnie nie byłabym w stanie donosić tego dziecka ale tez nie pisałabym o tym na forum A ty napisałaś" Usunęłam ciąże i mi z tym super " ty się tym chwalisz ? czekasz aż zaciążysz aby ponownie usunąć ? jesteś suka i tyle

Gość gość
gratuluje szczegolnie tego,ze tak ci z tym super ciekawe czy za kilka lat tez tak poiwiesz np po latach staran z mezem o wypragnione dziecko?watpie