Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicianana

TAMPONY

Polecane posty

Gość alicianana

Dziewczyny, mam już dość wydawania tyle kasy co miesiąc na głupie tampony o.b., napiszcie jakie tańsze alternatywy testowałyście i jaka była ich jakość :)

Gość gość
podnoszę!!! i powiedzcie coś o tych tamponach FACELLE z Rossmanna ! :)

Gość gość
naturella sa super polecam

Gość gość
tampony z biedronki są spoko, i bardzo tanie

Gość gość
a naturella was nie uczula? bo slyszalam takie opinie... i podobno sznurki sie urywaja...

Gość gość
Nie lepiej kupić zapas OB na kilka lat w jakiejś hurtowni? :classic_cool:

Gość gość
dziewczyny, a te tampony z biedronki femina safe nie sa produkowane wchinach przypadkiem??? ktoras wie???

Gość gość
no zeby te o.b. jeszcze zachwycaly swa jakoscia... kłaki z nich wyłażą niemiłosiernieeeeeeeeee

Gość gość
te z biedry maja na opakowaniu "wyprodukowane w UE" ;) nie kupujcie tych z lidla, bo szlag was trafi przy rozrywaniu tych folii z tamponow :D z biedry spoko, nie mialam z nimi problemow, w tych od bell urywaly mi sie sznureczki ;>

Gość gość
czyli to jakies plotki o tych tamponach z biedry najwidoczniej. jakas laska na innym forum pisala ze wczesniejsze Safe sa prod. w UE a te Femina Safe w Chinach...

Gość gość
kobitki a tampony z ROSSMANNA? ?? ?

Gość GOŚĆĆĆĆĆ
a te tampony z biedronki Safe to sa w rozmiarze MINI czy tylko NORMAL???

Gość gość
chcesz tansza alternatywe? sobie wykladaj majtki papierem toaletowym. A tak powaznie z biedronki sa zarabiste

Gość gość
gosciu powyzej, nie strzelaj z p***y w moim kierunku, jesli nie chcesz nie odpowiadaj ... :)

Gość gość
Te tampony Femina Safe czy coś takiego z Biedy są produkcji chińskiej....

Gość gość
ech... to w koncu SAFE gdzie sa produkowane w Chinach czy Europie???????????? zdecydujcie sie :))))

Gość balabina
booosz, nie moge uwierzy, przeciez opakowanie kosztuje jakies 5 zł (8 szt.) to az TYLE kasy dla ciebie? :D:D:D chyba ze masz tak rzęsiste miesiączki :P

Gość z Biedry kupuję
jest w opakowaniu chyba 36 tamponów i starcza mi na 2/3 okresy :D a kosztują chyba 4zł niecałe.... -OB kosztują z 12zł i na 1 okres starcza. -z Lidla tak jak już ktoś napisął ciężko zdjąć folię!!! więc polecam te z BIEDRONKI bo są tanie i po co wydawać rocznie 12złx12 to 150zł na tampony! :D głupota, za to sobie buty kupicie!~ tampon to przedmiot tej samej kategorii co papier toaletowy, nie ma co przepłacać bo nie ma żadnej różnicy! :D

Gość gość
balabina, ja po prostu nie trzymam jednego tamponu caly dzien, tylko czesto zmieniam. a uwazam ze o.b. nie sa warte swojej ceny, bo wychodza z nich kłaczki ... Sluchajcie to jak to jest z tym Femina Safe? bo jesli sa produkowane w chinach to nawet nie bede wydawac tych ok. 6 zl ...

Gość gość
@ z Biedry kupuję: masz 100 % racje, tez tak uwazam... :) po co przeplacac?

Gość z Biedry kupuję
dokładnie balabina tampony się zmienia hahaha :D widocznie tobie wystarcza 1 tampon na 1 dobę to i tanio wychodzi! :D

Gość gość
mnie tampony z Biedronki uczulają, tak samo z Lidla, Ob. są fajne ale drogie, dla mnie najlepsze są FACELLE z Rossmanna, dobra jakość, niska cena bez porównania do biedronkowych

Gość filililll
dziewczyny a tampony z biedronki w jakich są rozmiarach prócz normal? są może mini?

Gość filililll
mnie tampony z Biedronki uczulają, tak samo z Lidla, Ob. są fajne ale drogie, dla mnie najlepsze są FACELLE z Rossmanna, dobra jakość, niska cena bez porównania do biedronkowych ale facelle wychodza drozej... bo za 16 sztuk normal musisz dac 7 zł .... to doloze kilkanascie groszy i mam 16 tamponów z Naturelli :P

Gość gość
A ja używam tych z Tesco.. Zresztą każde tampony muszą miec atest. Te z wielkich sieciówek, czesto produkowane są w tych samaych zakładach i na tych samaych zasadach co markowe.. Podobnie jak inne produkty, ale wielkie sieciówki zamawiają tego tony, i sprzedają pod własną nazwą dużo taniej

Gość gość
do z Biedry kupuję, - no naprawde czasem mozna sie zdziwic, znam laske, ktora nosila jedna podpaske caly dzien, nic z tego ze kolezanki mowily ze 'nieprzyjemnie pachnie' oczywiscie za jej plecami... :)

Gość balabina
to chyba zalezy od potrzeb, ja zmieniam co min. 4 godz., na noc jeden bo przeicez nie budze sie po 4 godz. i nie wymieniam, w inne dni pod koniec okresu wystarczy wkłądka - mam tylko lekkie plamienie nigdy nei miałam obfitego okresu, pzrewazniwe tez uzywam OB mini i wystarcza

Gość gość
Czesto "tampon" rozni sie od "tamponu". Przyczyna jest prosta, niektore sa produkowane z bawelny z chin, inne z brazylii , jeszcze inne z USA. Te z chin to najgorsze ś****wo... a te tampony z Tesco gdzie sa produkowane???

Gość gość
a te tampony z biedy maja pozytywna opinie polskiego towarzystwa ginekologicznego...:))

Gość balabina
no i dla mnie 5 zł za opakowanie 8szt. to bzdura, jakby 2 jogurty kupić przeciez aha, mój okres trwa 3 do 4 dni max, przy czym w ostatnim dniu tylko wkładki, spokojnie wystarczaja na plamienie