Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pararararaa

lubię siebie

Polecane posty

Gość pararararaa

Hej, lubicie siebie? Ja siebie lubię i mam wrażenie, że zawsze tak było, chociaż wiem, że wcale nie. Właściwie to mogę nic nie zmieniać w wyglądzie i charakterze. Fajne uczucie. Kiedyś jak zaczęłam siebie akceptować poznałam kogoś, kto mnie niby kochał, ale komu się nie podobało to jaka jestem. Wcześniej pewnie bym przyznała rację, uznałabym że ze mną coś nie tak, że muszę się zmieniać, stawać innym człowiekiem, dopasować się do cudzych wyobrażeń. Teraz mam to w dooopie. Polecam.

Gość gość
Mam podobnie. U ciebie to przyszło z wiekiem? Ile masz lat?

Gość gość
płyńmy w rejs :)

Gość pararara
Mam 25, przyszło nie wiem kiedy, może po 23 roku.

Gość gość
ho ho tak od razu w rejs?

Gość gość
Mnie tez to przyszlo z wiekiem .

Gość gość
Rejsy długie i dalekie, trzeba siebie akceptować, bo się oszaleje :)

Gość pararararaa
Wprawdzie nie uważam się za człowieka "z wiekiem", ale coś w tym jest. Czasem sobie myślę jak to fajnie, że mam kumpli którzy mnie akceptują i z którymi że tak powiem wzajemnie się wychowaliśmy do tego, aby nasze wady nam nie przeszkadzały, no ale przede wszystkim - im moje wady. A przecież mnie nie kochają :) to bardzo pocieszające. I ci którzy ze mną mieszkali i znosili moją niestabilność, jakbym była pijana to bym właśnie do nich dzwoniła i mówiła że ich kocham :D

Gość pararararaa
Chyba muszę obejrzeć coś smutnego, bo myślę o ludziach których lubię, mam przez to za dobry humor i nie zasnę, siedzę i się cieszę sama do siebie, a nawet nie mogę wam dać kontaktu do dilera, bo to samo z siebie :D

Gość pararararaa
o tym że jest mi super i że czuję się fajna i nie mam ochoty się zmieniać, że polecam ten stan i o płynięciu w rejs

Gość pararararaa
Ale jak chcesz to może być o dziewicach, fansówce, nieszczęśliwym związku, morzu czerwonym, czuj się edytorem.