Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet a malzenstwo

Polecane posty

Gość gość

Smieszy mnie podejscie facetow do malzenstwa. ONni chyba mysla, ze kobieta powinna sobie zasluzyc na to, ze sie taki z nia ozeni, tak jakby on byl jakas wygrana na loterii. Tak naprawde, to facet bez kobiety jest nikim, przynajmniej wiekszosc. Wystarczy popatrzyc na starych kawalerow I wdowcow. Nieporadne toto, ze hej! A kobiety glupie, zdesperowane robia wszystko dla faceta byleby wyjsc za maz. Tak naprawde, to kobieta powinna stawiac warunki, bo to ona jest ta "wygrana na loterii".

Gość informatyk_wlkp
ciebie rodzice chyba tez wygrali na loterii. Z takim myśleniem daleko nie zajdziesz. Co ty masz do coraz większego grona zdziczałych kawalerów ? To samo można powiedzieć o "bez kija nie podchodź" starych pannach, więc nie generalizuj. Facet to facet, musi mu się lala podobać, musi być "wyjściowa", tak aby można się było z nią pokazać, musi dobrze robić lody i broń Cie Panie nie może leżeć jak kłoda, musi umieć gotować, wyprać, wyprasować, podać piwo. Poza tym powinna być wyrozumiała i nie fochować. Wtedy myślę ze jest duże prawdopobieństwo że samiec Alfa chajtnie się z taką Samicą Beta.

Gość gość
Ja się z Tobą zgadzam autorze/autorko w 100% Śmieszy mnie to jak kobiety się poniżają i upokarzają, byle tylko facet się z nimi ożenił. Godzą się mieszkać na kocią łapę, gotują mu, piorą gacie, wszystko robią, nadskakują misiowi, byle ten tylko zobaczył jakie ona są godne tego, żeby się z nimi ożenił :O

Niby chciałabym się zgodzić, ale niestety rzeczywistość wygląda tak, że kobiety które mają mężów uważają się za szczęściary. Kobiety pragną bezpieczeństwa i stabilizacji i większość chce małżeństwa. Faceci ostatnimi czasy przypominają piotrusiów panów. Najpoważniejszą formą zaangażowania jest dla nich mieszkanie na kocią łapę. Nie chcą żon, ale partnerki. Więc, gdy którejś rzeczywiście uda się znaleźć faceta, który chce założyć z nią rodzinę uważa, ze wygrała na loterii;)

Gość gość
Ja też znam wielu facetów, co udają figo fago a jak baba się ulotni do mamusi na weekend to zaraz sa nieporadni jak h*j nie potrafią sobie nawet wody na kawę zagotować a o obiedzie i wypraniu gaci to juz w ogóle marzenie ściętej głowy. Faceci myslą, że kobieta ma byc im poddana a taka prawda, że to kobiety obie ustawiają facetów a jeszcze śmieszniej jak oni myślą, ze jest odwrotnie:) ja poznałam męża to był macho jakich mało a teraz ...5 lat po ślubie a nawet nie mamy 30:) i to on uważa, że mnie .właśnie na loterii wygrał. Oczywiście bardzo cenie sobie męża i chwale bo jest wspaniały ale również zauważyłam, ze jak wyjadę gdzieś na tydzień np. do rodziców to zaraz dzwoni i pyta kiedy wracam. Jednak najgorsi są chamy uważają sie za nie wiadomo kogo a w d***e bylo i g***o widzieli.

Gość informatyk_wlkp
i bdb, bo nam trzeba usługiwać. Musicie zapracować na nasze zaufanie.

Gość gość
100% prawda

Gość gość
poznałam uroczego pana oboje w wieku średnim jestemy.Jak postępowac by go nie stracic?panowie wypowiedzcie się

Gość 1111111111220
Moze I szukaja bezpieczenstwa, ale napewno go nie znajda u tzw piotrusia pana I reszty niemot. Facet to zwykle kula u nogi.....zwlaszcza w katolandzie I innych religijnych krajach

Gość gość
jak postepowac??? liż mu stopy, czyśc buty i całuj w rękę:-(( Boziu jak to co masz zrobić? Bądz sobą jak macie byc razem to bedziecie a jak nie to kopa w d**e i juz. Kim jest dla ceibie facet ze tak się chcesz mu przypodobać, jakims Bogiem??

Gość gość
z facetem trzeba krótko, pochodzic rok albo 1,5 i stawiac warunki. Jak tego nie zrobisz to niczego sie nie doczekasz albo z wielka łacha po kilku latach. Jak facet kocha to przystanie na twoje warunki a jak nie to kopa w d**ę takiemu.

Gość gość
Zrób mu loda to się ożeni

Gość gość
a tu na kafeterii krązy topik ze kobiety GODNIE czekają na oświadczyny swoich misiaczków. Co to znaczy, ze kobiety sa jakimiś podwładnymi, ich służącymi czy co? To oni mają nam grac jak im zagramy a nie oni nam

Gość gość
mają tańczyć jak im zagramy miało być:-)

Gość 1111111111220
Ale kobiety same sobie robia pod gorke. Czasem mysle, ze po prostu niektore lubia byc wykorzystywane I poniewierane. Juz nie wspomne o uslugiwaniu

Gość 1111111111220
Ale kobiety same sobie robia pod gorke. Czasem mysle, ze po prostu niektore lubia byc wykorzystywane I poniewierane. Juz nie wspomne o uslugiwaniu

Gość gość
Dddddd

Gość gość
Autorka ma 100% racji !!!!!!!

Przyszla baba, ktorej nikt nie chce, i zaczela lamentowac, ze to faceci powinni sie bardziej starac bo to oni zyskuja wiecej. Skoro nie chca sie zenic, to nie chca, i nic to nie zmieni, ze ty krzykniesz, ze tak byc nie powinno.

Gość gość
Buce pier*****!!!!!