Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

u mojej sąsiadki jej córka przyprowadziła chłopaka i razem mieszkają

Polecane posty

Gość gość

mają po 19 lat uczą sie , jej córka mieszka ze swoim chłopakiem w pokoju a on tam je, myje się a oni go utrzymują, szykują im obiady, kupują mu ciuchy chłopak kąpię sie przez godzine ostatnio u niej byłam i oni nie poszli do szkoły, leżeli w łózku , palą papierosy i popielniczka na stole , pełno petów znajoma kupiła im większe łóżko żeby było im wygodnie znajoma z mężem pracują cięzko na 3 zmiany uważacie że to normalne ?

Gość gość
dla mnie to chore, chore czasy, zero poszanowania dla tradycji dla rodziców. Dla mnie dziwnei zachowuja sie ci rodzice, ja na ich miejscu wysmiałabym córke gdyby przyszła do mnie z taką propozycją. Rodzice nie umieja wychowywać to maja córke jaka mają

Gość gość
i jeszcze ciagle ona jęczy jak nie ma matki w domu, albo w nocy.Ja nie chce sluchac jak ktos uprawia milość :o

Gość gość
makabra jak widze jak ta dziewczyna z chlopakiem ich wykorzystują, w dodatku wyciagają jej z portfela pieniądze, po 10 , po 20 zł na papierosy ten chłopak przytył na wikcie znajomej już 30 kg, to nie zart :O jak się wprowadził ważył 56 kg upasła go , ten leży, myje sie tam , nic sie nie dokłada a ostatnio znajoma nawet prosiła mnie o pożyczkę 200 zł bo jej zabrakło dobra kobiecina taka, jej mąż tyra bardzo cięzko w fabryce po 10 godzin, nawet w sobota i czasem w niedzielę

Gość gość
Ty stara p******* plotkaro. Z*********j do roboty, a nie fałszywcu chodzisz po sąsiednich domach po to, żeby później kogoś obsmarować na forum.

Gość gość
twoje wyzwiska nie robia na mnie żadnego wrażenia

Gość gość
pluj świni w mordę to powie, że deszcz pada

Gość gość
tylko że ona przychodzi do mnie po pieniądze więc sprawa jakby mnie dotyczy też żreć chcą, palic papierosy chcą ale na tę forsę ktoś musi robić i czego oni się naucza w życiu ?

Gość gość
rózaniec katola odmówila? jak nie to marsz

Gość gość
Pewnie Cię zazdrość bierze, że córka sąsiadki ma bogatsze życie erotyczne niż Ty xP

Gość gość
to po ch/uj do mnie przyłazi i truje ? w dodatku robia tyle zakupów że nie mogą unieśc a ten chłopak może by im podźwigał zakupy do domu ? to nie, lezy we wyrze i żre , później jak sie wykluje z łóżka to idzie sie kąpać

Gość gość
coraz gorsze pelikany na forum :(

Gość gość
Te ktore tak pisza sa w takich samych zwiazkach :-P

Gość gość
o masz!! ona znowu jęczy, stęka i krzyczy. Pewnie znowu matka wyszła a oni uprawiają miłość :o

Gość gość
Dobrze ze marihuany nie uprawiaja tylko milosc