Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hojooo

alimenty wnosze o podwyższenie

Polecane posty

Gość gość
Dziecko które chodzi do technikum ma już swoje mieszkanie?

Gość gość
nie ,mieszkamy razem tylko ja niestety musialam wyjechac do pracy za granice,mieszka sama w domu

Gość gość
kolejna pazerna sucz, jakich mało. Sędzia powinien obniżyć alimenty, aby ta k***a wzięła się do roboty. Jak sama napisała - dzieci to nastolatki, nie potrzebują więc mamusi. Więc? Do roboty szmato.

Gość gość
Patologia zostawiła dziecko samo i uważa że 1000 zł to niewiele!! Nie uważasz że sytuacja i potrzeby normalnego nastolatka są troche inne, niż nastolatka zostawionego samemu sobie?

Gość hojooo
kolejny tatus który udaje bezrobotnego by okradac włsne dziecko :) takich to powinni kastrowac :)

Gość hojooo
patologia ? patologie to ty przedstawiasz swoimi wypocinami :) idz juz dziecko do szkoły ,za chwile dzwonek na pierwsza lekcje :)

Gość gość
ja już nie chodze do szkoły, bo mamusia zostawiłą mi wolną chate i wyjechała w pi..du. Zaraz przyjdzie moja paczka i bedziemy chlać wina. Za 1000 zł można chlać cały miesiąc. ;)

Gość gość
Możesz co najwyżej k***wko mnie w d**ę pocałować. Nasze dzieci nie potrzebują alimentów, bo jesteśmy rodziną. Ty jesteś nędzną dupodajką, który każdy ***** i zostawia, taka ścierka na jeden raz, która teraz jedyne na co ją stać to żebranie o pieniądze, żal mi twoich synów, mając taką zdzirowatą matkę, powinni już dawno sami przeprowadzić się do ojca. Mieć k***ę za matkę, to jest dopiero żałosne.

Gość hojooo
to że ty jestes patologią nie oznacza ze ta mieszkajaca sama nastolatka równiez . Jestem pewna ze Ona jest duzo mądrzejsza i bardziej odpowiedzialna niż ty . Tez znam pewna pania która pracuje w Niemczech a w Polsce dwie nastolatki które sa bardzo grzeczne ,bardzo dobrze sie ucza . Mama przyjezdza co miesiac i jest tydzien . Kochaja sie i dziewczyny sa bardzo odpowiedzialne .

Gość hojooo
26.02.14 ales sie napisala ? tylko kto tu ma synów ?

Gość hojooo
26.02.14 no i te słowa, ten styl pisania - twoim dzieciom to trzeba dopiero wspolczuc :)

Gość gość
Moja mama też przyjezdza co miesiąc i wtedy przez trzy dni nie możemy chlać wina. I musze sie dobrze uczyć :(

Gość gość
Do moich dzieci używam innego języka niż do dziwek i nie będziesz mnie szmato pouczać jak mam pisać do nędznej ścierki. K***a to k***a i nie należy jej się żaden szacunek. Ufam że twoi synowie to zauważą i odpowiedzą w ten sam sposób, matka k***a to rynsztok i nic nie zmienią twoje nędzne uwagi z poziomu dupodajki.

Gość gość
Jaką trzeba być żałosną wywłoką, aby zamiast zarobić, żebrać w sądzie o kasę. Takie to powinni sterylizować.

Gość hojooo
26.02.14 ha haha nie mam synów :) masz problemy psychiczne ? normalny człowike nie uzywa takich słów i budzi takiej agresji o pieniadze :)

Gość hojooo
nie budzi *

Gość hojooo
26.02.14 żebrac ? obowiązek tatusia :)

Gość gość
Praca? obowiązek mamusi, ale co ty możesz wiedzieć o byciu matką, nędzna wywłoko, śmieciu społeczeństwa. Zwykłe goowno z ciebie i żadne twoje żale niczego nie zmienią. Żebrzesz i nie zasługujesz na nic więcej, jak na to aby wylądować w ruskim burdelu.

Gość gość
ja od nastolatki amej w domu; jak sie komus niepodoba jego sprawa,ale wiemy jak jest w polsce z praca,mam prcowac za 900 na reke i mamy przezyc za to we dwie? hola hola,moze komus odpowiada taka stopa zycia,ja w miare moich skromnych mozliwosci chce by moje dziecko mialo normalnie,i nie chla wina,a do zainteresowanych ma chlopaka i jesyem spokojna,nie wyrabia i ciazy tez nie bedzie,bo zadbalam i jej zabezpieczenie tak bierze tabletki,na tym polega zaufanie,moja corka dobrze sie uczy,teraz jest na wymianie miedzyszkolnej w niemczech i co zatkalo? nie kazda nastolatka jest patologia,ale kazdy sadzi wedlug siebie-wspolczuje

Gość gość
Patologia to żerowanie na alimentach i nie ma większej. Słusznie napisano powyżej, jak się uczy dzieci żerowania na innych to potem rosną kolejne pokolenia niedorozwojów. Taka "Mamusia" niczym nie różni się od Kasi W i im podobnych. Suki się nadstawiają i potem czekają aż zaciążą aby doić. takie coś powinno się ustawowo poddać aborcji, wysterylizować i w*********ć do kopalni do roboty na przodek. Jak zdechnie od wybuchu - żadna strata.

Gość hojooo
hohoho jakie sliczne słowa nadal padają - mąż Cie zostawił może żona ? któż to ci na odcisk nadepnął kochany/a ? skąd te nerwy ? sprawdz w wikipedii słowo : patoligia :) bo edukacje to chyba podwórkowo - smietnikową skończyłes/as :)

Gość gość
do powyzej!!! sam jestes patolem do potegi,pewnie sam unikasz placenia na dzieci,wstydzilbys sie,zrobic dzieciaka i sperd****ć to pewnie wyszlo ci w zyciu najlepiej,alimenty patolu sa po to zeby dziecko mialo za co zyc,nie dla matki tak trudno zrozumiec,skad ty sie zerwales matolku-patolku zeby samotne matki wysylac do kopalni,,,,,,ze co same sie nadstawialy,,,,,,widocznie zle trafily na jakiegos potolka-matolka jak ty,bywamy slepe jak sie zakochamy,a jak bedziemy myslec o facecie na poziomie,ktory nie wywinie zednego numeru to co bedzieny wtedy wyrachowane matolku -patolku ciebie do kamieniolomow za nieplacenie,zebys wiedzial jakie masz obowizki lozenia na utrzymanie dziecka

Gość hojooo
Jednym z objawów patologii sa przekleństwa i prostacki , agresywny język .

Gość gość
A jak mamusia pojechała w p..zdu, to mój chłopak prawie nie złazi ze mnie. Już nie pamiętam kiedy miałam nogi razem. I ciągle ten sufit.., i sufit... Myśle czy by sobie nie pyknąć bachorka, zostawić go w domu mojej mamusi i też pojechać w pi..du. Przyśle mu pare ojro na lizaki i niech sie chowa...

Gość hojooo
Już skoncz te szczeniackie zachowanie .Twoje wypociny sa mało interesujace . A jak ktos nadepnął cie n a odcisk to ugryź sie w tyłek jesli dosiegniesz

Gość gość
to ze moja corka jest sama w domu nie znaczy ze machnie sobie dziecko,wiecej wyobrazni,ale no coz nie wszyscy sa tu na poziomie,kazdy sadzi wedlug siebie ja wiem ze mam madre dziecko i skonczy szkole,a wam co tak sie wysmiewacie szczrze wspolczuje takiego podejscia do zycia,bo wedl was lepiej klepac biede w polsce niz starac sie zapewnic lepszy start w zyciu dziecku zenujace jest to ze jedziecie po samotnych matkach,ktore sie naprawde staraja dla swoich dzieci,a taki tatus-pozal sie boze niemota jest cacy bo uciekl i niema zamiaru placic w jakim my swiecie musimy zyc,cale szczescie ze niemam wsrod znajomych tak myslacych osob to byloby straszne

Gość gość
tak tak, zapewnisz dziecku wypasioną komórę, laptopa, tableta, ciuchy i co tam jeszcze sobie zamarzy, tylko pamiętaj to nie to samo co matczyna opieka, uwaga, zainteresowanie. Tego nie da się kupić i niczym zastąpić. Dziecko zostało pozostawione samo sobie, no ale przecież ma "wszystko". Kobieto kiedyś obudzisz się z ręką w nocniku, ale wtedy będzie już za późno

Gość gość
Boli ciebie wywłoko to że wielu nazywa się ciebie po imieniu? buahahaha naciskają mi jedynie na odciski takie ś****wa jak ty, żebrzące o pieniądze, bo same nie potrafią na siebie zarobić. Wielu tutaj to czyta i się ze mną zgadza. Zgadza się, bo nikt normalny, niepatologiczny nie lubi nierobów. Nie lubi się k***wek, które żerują na innych, takich jak ty szmat nad szmatami.

Gość gość
Ludzie, skąd w was tyle agresji i nienawiści? ktoś pisze o pieniądzach obcych ludzi, nie waszych, a was rozsadza nienawiść. I do tego ten wulgarny, prostacki język. To jest przerażające, jakie gów/no zyje na tym świecie.

Gość hojooo
ma zaburzenie psychiczne więc niech się szczeniak wygada / może mu ulży :)