Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę już znieść tego, że mój facet żre cebule!

Polecane posty

Gość gość

Jak on mnie wkurza, chyba z nim zerwę bo już wytrzymać nie mogę! Do wszystkich kanapek wali tej cebuli tyle, że aż się rzygać chce. Ja wiem, że lubi ale potem nawet jak umyje zęby to i tak tym smrodem wali czasem mam wrażenie, że jego pot śmierdzi cebulą! Obrzydza mnie strasznie, o zblizeniach nie ma mowy. A najbardziej mnie drażni to, że jak późno wraca z pracy i ja już śpię to on te kanapki sobie narobi, nakroi tej cebuli i kładzie je na stoliku przy łóżku i wpierdziela przy telewizorze, a potem jak nie zje to nie odniesie tylko zostawia i ja w środku nocy budzę się z potwornym bólem głowy to cebula tak cuchnie, że mnie głowa od tego boli. Szlag mnie trafia! Żadne rozmowy, prośby , grożby nic nie dają.

Gość gość
Nie kupuj cebuli ,jesli on kupi wyrzuć .

Gość gość
próbowałam, ale jak on wraca z pracy to kupuje i od razu robi te kanapki:o

Gość gość
a on jest Polak?

Gość gość
no pewnie, że polak

Gość gość
się uśmiałem, cebula niby zdrowa ale zapach faktycznie odstrasza. a może on to robi specjalnie abyś go zostawiła? :D

mój były kiedyś leczył się czosnkiem. całe mieszkanie potem waliło od tego jego oddechu. nie mogłam z nim normalnie porozmawiać, zasłaniałam się czym się da. a ten jeszcze specjalnie na mnie chuchał!;) wiem co przeżywasz;) choc sytuacja śmieszy, gdy się o tym czyta to jednak przebywanie z człowiekiem, któremu non stop jedzie z ust nie jest przyjemne.

Gość gość
chyba jesteś trochę zazdrosna o tą cebulę,przyznaj sie

Gość gość
fajnie, że chociaż wy się z tego pośmiejecie, ale ja już nerwowo nie wytrzymuje. Co innego gdyby się leczył ale on je bo lubi jak twierdzi, a ja chodzę znerwicowana z obolałą głową

Gość gość
postaw ultimatum Cebula albo Ja :-D

Gość gość
Twój facet to typowy Polaczek-cebulaczek :D

Gość czosnkowy
ja bym wybrał cebule

Gość gość
13:13 ale głupie pytanie, a kto inny żre tak cebulę jak nie Polacy :D

Gość gość
Ahahahahahahaha, jebłam:D Cebula albo Ja:D (oczywisty jest fakt, że wybierze Cebulę:D)

Gość gość
a jak pierdzi to też śmierdzi cebulą? Tak mi się przypomniał dowcip: Międzynarodowe zawody w tym, kto najdłużej wytrzyma w pokoju z pierdzącymi pszczołami. Po kolei wchodzą przedstawiciele różnych krajów i uciekają po kilku minutach. Wchodzi Polak i pszczoły szybko wylatują krzycząc: -Ale śmierdzi, Polak pierdzi! :D

Gość gość
widać Żyd,z dziada pradziada i to cie podświadomie drażni,bo ty jesteś typowa Polka a Polki nie lubią Żydów

Gość gość
Współczuję :O Ale swoją drogą nie dziwi go to, że nie masz ochoty na zbliżenia z nim? Mycie zębów mało da, bo przykry zapach czosnku czy cebuli wnika w krew, że tak to ujmę. Ale na szczęście są na to sposoby. Bardzo dobry efekt daje picie zielonej herbaty (może być też biała lub czerwona) Wiem to z autopsji. Po wypiciu mocniejszej szklanki zielonej herbaty naprawdę nic nie czuć, serio. Dość dobry skutek daje też zjedzenie kawałka czekolady, choć już nie tak dobry jak herbata.

Gość gość
i potem faceci sie dziwia i pytaja na forum czemu kobiety nie chca sie kochac

Gość gość
Ciesz się mój rzre czosnek :D:D A czerwona cebula tak nie śmierdzi:]

Gość gość
uwielbiam czosnek,każdy prawdziwy facet lubi czosnek

Gość gość
aha,czosnek zwiększa popęd seksualny

Gość gość
czerwona może i nie smierdzi, ale biała tak. A on robi kanapki tylko z cebulą tzn chleb, masło i nakrojone cebuli jak niewiem. Czy go nie dziwi, że unikam zbliżeń? On się nawet z tego cieszy bo zawsze to ja byłam stroną inicjującą...

Gość gość
kurde poczytaj w necie, musi miec niedobor np witaminy c i dlatego tak mu wchodzi tez tak mialam rok temu, bylam gotowa jesc cebule jak jablko.... ale staralam sie nie smierdziec zeby ludzi nie odstraszyc minelo mi po tygodniu i juz od tamtej pory mi sie przezarla, teraz jem duzo musztardy...tez dziwne... cham z niego ze o ciebie nie dba..... mi byloby wstyd i moj facet sam by sie opamietal i nie jadl jak by wiedzial ze mi to przeszkadza;( 3 maj sie...i przenies gdzies na noc...

Gość gość
dzisiaj chyba pójdę spać do drugiego pokoju bo nie wytrzymam kolejnego ataku migreny

Gość gość
mnie tam cebula nie śmierdzi

Gość gość
sex to nic dobrego przed ślubem, a o oddechu powinnaś z nim szczerze porozmawiać na spokojnie, żeby ograniczył

Gość 546565465
ma ograniczyc oddech??? :p

Gość gość
ale ja rozmawiałam i na spokojnie i na niespokojnie też! To nic nie daje, jakby grochem o ścianę, jakby do niedorozwoja mowić

Gość gość
rozwod przez cebule hi , hi hi