Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odnośnie butelek 250ml

Polecane posty

Gość gość

Posiadam 3 butelki po 150ml, córka ma 4 miesiące i na obecną chwilę nie wypija więcej niż 120ml czy to mm czy wody i tutaj rodzi się moje pytanie, kupować taką większą butlę czy nie?

Gość gość
no pewnie że kupuj..ja z tej malutkiej nie korzystałam już potem w ogóle. A dziecko w pewnym momencie wypija już i 180,200 ml na raz.

Gość gość
co za durne pytanie - dziecko ma 3 miesiące - myślisz że w wieku 4 przestanie pić z butelki? nie kumam - w teorii 120 ml to wypija miesięczne dziecko - im starsze powinno wypijać więcej i więcej - ja kupiłam nawet butle 330 bo dziecku dawałam przed snem wiecej żeby przespało noc

Gość gość
Kup jedną.. użyjesz pewnie między 5-8/9 miesiącem.. a potem zrezygnuj z butelki..

Gość ekskluzywna pozytywka z Chin
Gościu wyżej, jak masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to won z tematu. Dziecko ma 4 miesiące i wypija tyle na ile ma ochotę. W przypadku mojej córki jest to 120ml płynów czy Ci się podoba czy też nie.

Gość gość
mój ma 9 miesięcy i 180ml to wypija od święta (zazwyczaj 120-150ml), mimo to mam dwie butelki 250ml, jedną kupiłam sama a drugą dostaliśmy na chrzciny; natomiast prawdą jest, że później to już z tych malutkich butelek się nie korzysta, więc jak już kupować dodatkowe to lepiej większe niż mniejsze

Gość gość
Ja z małych korzystałam na samym początku,a teraz podaje sok,wodę i herbate bo córka wypija max 100 ml. :-) a tak do mm korzystam z dużych. Mam 4 i to dla mnie w sam raz.

Gość gość
Jak masz kupic to wieksza. W wiekszej zrobisz mniejsza porcje,w mniejszj wiekszej nie:P mojemu wieksza sie przydala dopiero jakos kolo 8 miesiaca. A zmalych nadal korzystamy,daje mu wode do picia. Zawsze latwiej mu sie napic samemu,czy tez nie ciagne wielkiej butli na spacer. A ma juz rok.