Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowo poznany chlopak chce zostac na noc

Polecane posty

Gość gość
tego ze nie chce ? tak. A tego ze nie zmusi, no raczej tez

Gość gość
moim zdaniem to za szybko na noclegi, mieszkasz z rodzicami? jeśli tak, to co oni na to?

Gość gość
nie. akademik i niestety kolezanek wtedy nie bedzie

Gość gość
odradzam, będziesz sam na sam z nieznajomym, do tego alkohol

Gość bredana
Jak by mnie do chlopaka ciaglo i podobal mi sie to na slepo bym go zaprosila ale z gory bym mu powiedziala zeby penisa w domu sobie zostawil,ale o czym innym bym myslala, jak by sie postaral i zaczal mnie piescic tak jak by mi to przyjemnosc sprawialo i widzialam ze warto nogi rozlozyc to bym go w siebie wposcila bo moja pisiunia nie ma licznika ,i sladu zaden jeszcze nie zostawil.Tylko bym sie zabezpieczyla i kazalabym mu pokazac co potrafi i czy wie co kobieta z lozku potrzebuje, a gdy by po paru minutach juz nic nie mogl to kazalabym mu wyjsc bo to nie hotel i nie przyszedl do mnie spac

Gość stara modelka bez związku
Gość z 25.02.14 Umówiłabym się w miejscu neutralnym w restauracji na mieście. Tym bardziej jak jest z daleka. Chce przenocować? Hotel czy tam hostel. Albo jego znajomi. Jeśli kilka razy spotkałby się w takich warunkach i Ty byłabyś nim mocno nadal zaintetesowana jak i on Tobą wówczas pomyślałabym o wpuszczeniu go w ogóle do mieszkania. Wówczas widziałabym jego zaangażowanie a nie tylko miłe jego gadanie. Poza tym ci wartościowi lubią mieć wyzwania i kobiete zdobywać.

Gość gość
a tak z ciekawosci ile to jest dla ciebie daleko? bo ja chlopaka bez wyrzutow sumienia odsylalam do domu a mial 150km.

Gość gość
kolo 100

Gość stara modelka bez związku
O można? Można :)

Gość gość
stara modelka bez zwiazku---a ty tak postepujesz jak innym doradasz?- a na dwa baty ile razy juz sie rznelas jako modelka,a glebokie gardlo tez juz bylo

Gość gość
dopiero sie poznaliscie i juz chce na noc zostac pamietaj ze mezczyzni mysla tylko o jednym po spotkaniu odeslij do domu .

Gość gość
licz sie z tym ze sie skonczy seksem chyba ze jestes bardzo stanowcza i wytrzymasz. my juz tak mamy ze jak sie nas na noc zaprasza nawet jak mamy spac na innym lozku lub w innym pokoju to i tak znajdzie sie droga do lozka dziewczyny, noc jest dluga a wszyscy spia wiec mozna halasowac. a co do alkoholu to ma on mu ulatwic sprawe i pozbyc sie z twojej glowy zachamowan mialem podobna syt. ale moja dziewczyna miala wtedy 16lat, po miesiacu pisania i 120km odleglosci miedzy nami, pierwsze spotkanie i nocowanie z nia w lozku ale mimo moich lepkich lapek nie pozwalala na nic a ja to uszanowalem

Gość gość
no świetnie, to myslisz że chce mnie upić i wykorzystać?

Gość gość
to kiedy przyjezdza ten nowo poznany do ciebie

Gość gość
a teraz sie nie odzywa

Gość gość
nonono

Gość gość
on ci chcial twoja szparke pomasowac dokladnie a ty mu problemy robisz to tak to zadnego nie bedziesz miala