Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trudno

Zaburzenia odżywiania

Polecane posty

Witam, Chciałabym zapytać czy któraś z Was miała kiedyś problem z odżywianiem się, np z kompulsywnym objadaniem się? Pytam, ponieważ od jakiegoś czasu obsesyjnie myślę o jedzeniu.. Dodam, że ważę 67 kg przy wzroście 164 kg :( Proszę o radę!

Gość gosc30
Ja nie mysle ja to robie mam anoreksje bulimiczna na ogol gloduje a jak cos zjem to obrzeram sie az mi niedobrze i wszystko wymiotuje potem przeczyszczenie i depresja ze znowu to zrobilam i tak od 13 lat

Gość gosc30
Istny koszmar kiedys myslalam ze z tego wyjde ze jestem silna i przestane Teraz juz w to nie wierze nie mam juz sily walczyc

Gość gość
moja kolezanka miala problem tylko w odwrotna strone, w ogole nie jadla, bo obsesyjnie bala sie przytyc. poszlam z nia do specjalisty ( www.psychologguglas.pl ) Pani Natalia Jankowiak zajmowala sie terapią mojej kolezanki i chyba wychodzi na 'prostą"

Gość gość
moja kolezanka z takimi zaburzeniami zglosila sie do specjalisty (psycholog www.gabinet-psychologiczny.waw.pl ) i tobie tez to radze...

Gość gość
z zaburzeniami odzywiania nie ma co zartowac, trzeba jak najszybciej zglosic sie do specjalisty! takie rzeczy nalezy leczyc od razu (najlepiej w dobrym centrum psychologicznym np. www.czpgdynia.pl ) i nie zwlekać!

Gość gość
Ja jestem bulimiczką, chodzę do psychiatry, od czasu terapii i brania fluoksetyny jest lepiej Idź do specjalisty, poważnie, moje życie jest o wiele lepsze