Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka co sie z siebie śmieje

Baby jestescie glupie co się boją nie chcą odejśc od facetów niby wielka miłośc

Polecane posty

Gość Autorka co sie z siebie śmieje

4 lata temu rozstałam sie z facetem, wyłam ze dwa miesiace po rozstaniu, mieszkaliśmy ze sobą rok a bylismy 3 lata. Myślalam ze umre ze smutku, on mi sie nawet oświadczył na plaży w czasie wyjazdu wakacyjnego...i co? Coś sie zepsuło ja cierpiałam bo nie chcialam sie rozstawac-on powiedzial ze"chyba przestal mnie kochac"(a ja byłam młodsza ładna na serio fajna studiowałam myslalam ze nikogo już nie pokocham) bleeee, az taka głupia byłam ze na myśl o tym co było niedobrze mi! Za 2 miesiace po rozstaniu poznałam faceta, po roku czasu został moim mężem po 2 latach mamy cudną córke! Mój obecny jest : dużo lepszy w łóżku przystojniejszy lepiej wykształcony kulturalny lepiej zarabia Tamten to bylo DNO. Tylko jakieś uczucie mnie zaslepilo. Teraz śmiac mi sie chce z tematów że facet mnie zostawil i życ mi sie nie chce po zawsze może byc lepiej a wy durne rozpaczacie. Skoro sie zwiazek rozpieprzyl to było zle i moze byc tylko lepiej z innym facetem.

Gość gość
Mnie zostawil facet ...juz rok prawie i nie umiem sie pozbierac..

Gość gość
masz racje - gratyluje wszystko da sie przejsc ale mialas latwiej bo nie mieliscie dzieci a jak są dzieci to juz nie jest tak prosto

Gość gość
ja tesknie za swoim juz około 20 lat

Gość gość
ja po zdradzie zostawilam meza, zostalam sama z dzieckiem i kredytem, ale nie umialabym życ z oszustem:-(

Gość gość
widzisz Tobię się udało, poznałaś fajnego faceta, ale nie zawsze jest tak łatwo... jednak nie zaprzeczę, warto walczyć o swoje i być szczęśliwą, jak nie z tym to z innym

Gość gość
:D

Gość NataLena
A co jeśli trafiłam na najprzystojniejszego faceta jakiegokolwiek w życiu widziałam? Najinteligentniejszego i najbardziej męskiego oraz zaradnego również. Co jeśli jego stracę? Dodam, że dla mnie jest czuły, opiekuńczy i zawsze próbuje się zmieniać na lepsze. Wady: dużo kłamie i bywa porywczy. Ale gdzie znajdę kogoś takiego drugiego, a tym bardziej lepszego?