Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostka kostka

Plagiat?

Polecane posty

Gość Ostka kostka

Piszę właśnie prace licencjacką. Znalazłam fajne źródła do mojej pracy, ale w języku hiszpańskim. Czy moje przetłumaczenie ich "słowo w słowo" wykryje później plagiat w antyplagiacie po oddaniu pracy? Oczywiście umieszcze link z którego korzystałam, jednak chodzi mi o to, że po przetłumaczeniu muszę to tak czy siak sparafrazować, czy moge przetłumaczyć to tak jak jest?

Gość gość
ciekawe pytanie, zapytaj jakiegos prawnika

Gość Ostka kostka
Oczywiście jak można się domyślić, "mój" ostatni wpis, to podszywka, pozdrawiam żartownisia, któremu się chce bawić w takie coś ;)

Gość Ostka kostka
up

Gość gość
Nie tłumacz, chyba nie tłumaczysz książek zawodowo i możesz to źle przetłumaczyć.

Gość gość
Przytocz po swojemu i dodaj przypis.

Gość gość
Źródła dodaj do bibliografii

Gość gość
To ja mam jeszcze pytanie :D Orientujecie sie kiedy promotor sprawdza prace w antyplagiacie?

Gość gość
Promotor nie sprawdza pracy w anty-plagiacie. Jak napiszesz pracę, to ją oddajesz do dziekanatu i mogą sprawdzić kiedy chcą.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl