Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty ukrainka

Co sądzicie o ukrainkach?

Polecane posty

Gość anty ukrainka

nigdy nie byłam rasistką, ale im więcej ukrainek poznaję, tym większą mam do nich niechęć. Są takie bez honory, zrobią dla kasy i dla facetów wszystko.....Oczywiste jest, że panom pasuje ukraiński podział kobieta/mężczyzna, bo ukrainki zrobią wszystko dla facetów....typowe kury domowe-ugotują, posprzątają, dziećmi się zajmą, dupkę dadzą kiedy i jak mężuś zechce, a mężuś po prostu ma siedzieć w kapciuszkach w fotelu i odpoczywać. wiadomo, że facetom to pasuje. ale ukrainki to kobiety bez charakteru, godności i wiele zrobią dla pieniędzy...są żałosne...

Gość gość
Tam tak się żyje. Jest podział: kobieta zajmuje sie domem, facet zarabia i jeszcze trochę czasu upłynie zanim paniom zacznie to przeszkadzać. Skoro Ukrainki są żałosne, to co powiesz o Muzułmankach?

Gość anty ukrainka
nie otwiera mi się ten link :/

Gość gość
polki też lecą na kasę

Gość anty ukrainka
Nie chcę się wypowiadać na temat Muzułmanek, bo ich osobiście nie znam. a Ukrainek znam sporo i wszystkie wręcz służą mężczyzom, naprawdę.....bez godności, bez granic, zrobią naprawdę wszystko dla mężczyzn oraz niestety dla pieniędzy....

Gość gość
Adwokacino jak ktos kto mieszkal w jednym kraju rok, a w drugim kilka miesiecy moze powiedziec cos wiarygodnego o kobietach? Taki sam debil jak i ty stulejarzu

Gość gość
U mnie działa i prawda jest zupełnie inna niż Twoja :-)

Gość anty ukrainka
Owszem, Polki też lecą na kasę, ale nie w takiej większości....zdecydowanie...a poza tym, są bardziej samodzielne w życiu, wyrażają swoje potrzeby, mają wewnętrzne ja i godność, jaka by nie była...a UKrainki z uśmiechem na twarzy zrobią mnóstwo poniżających je rzeczy. Naprawdę nie miałam takiego zdania o nich, dopóki nie potwierdziło się ono na wielu przykładach.... żal...

Gość anty ukrainka
Ach, teraz zrozumiałam, że w porównaniu z Ukrainkami jestem żałosna :(

Gość gość
Bo Ukraińcy w ogóle są traktowani na Zachodzie jak śmiecie, więc udają, że są zadowoleni jak ktoś ich upokarza, ale mają inne wyjście? Ich kraj zawsze był biedny :( A my nie powinniśmy źle o nich pisać, bo mają teraz ciężką sytuację.

Gość anty ukrainka
Ukrainki to takie fajne laski, a ja jestem paskudna :( Kiedyś stałam na przystanku koło jednej dziewczyny z Ukrainy i wszyscy ją pytali o godzinę, mnie nikt nie zauważył :( Jestem brzydka :O

Gość gość
sorry, ale takie pisanie o narodach jest bardzo tendencyjne, bo nie ma znaczenia jakie zwyczaje ma przecietna laska, jeśli ktoś szuka porządnej to wszędzie taką znajdzie i na tym koniec

Gość anty ukrainka
Bardzo sprytnie, anty ukrainka podszywająca się za mnie.... problem w tym, ze nie o to tu chodzi, zeby coś komuś wytykać....jestem ciekawa zdania innych.... czyżbym miała aż takiego pecha, że wszystkie ukrainki, na które trafiłam są tak poniżająco podwładne samcom i spragnione pieniędzy, że są wstanie oddać diabłu duszę?

Gość antyukraina
Jestem typowym polskim pasztetem odżywiającym się w KFC i zazdroszczę Ukrainkom urody.

Gość anty ukrainka
Żartowałam, nikt się pode mnie nie podszywał. Po prostu lubię trollować :)

Gość gość
Źle robisz, ze je tak oceniasz. Tam jest bieda i inaczej podchodzą do życia. 20 lat temu tak samo byś robiła.

Gość gość
Zazdrościsz im urody polski pasztecie. Sama znam Ukrainki, są fantastycznymi dziewczynami i przyjaciółkami, a jeśli chodzi o mężczyzn, to mają do nich podobny stosunek jak my, ale wg mają więcej honoru.

Gość gość
Dokładnie, jeżeli ktoś widział co się w ostatnich miesiącach działo na Ukrainie i co wcześniej, doskonale zrozumie zachowanie Ukrainek. Polki zachowywały się tak 25 lat temu, a teraz jeszcze gorzej. Z kolei Ukrainki za 25 lat będą zachowywać się jak kobiety z UE.

Gość anty ukrainka
Nie pisałam o urodzie. są urodziwe, nie podważam tego. ale to tyle. a jeśli chodzi o godność-podaj przykład, bo ja znam tylko takie, które godzą się na wszystko, na poniżenie i wykorzystanie, służa bez słowa, chociaż tak naprawdę wiele z nich nie musi, bo mieszka już na stałe w polsce.dają poniżać się swoim partnerom i szefom....więc gdzie ta godnośc?

Gość gość
Stokroć bardziej wolę Ukrainkę, niż jakąś zawistną Poleczkę!

Gość anty ukrainka
Ja wcale nie jestem zazdrosna. Po prostu wkurza mnie, że Ukrainki mają większe powodzenie niż Polki.

Gość gość
Ukrainki sa ladne ,bieda w europie doskiera wszyskim nierylko polkom:-(

Gość gość
Same doprowadzacie do tego poniżając facetów.

Gość anty ukrainka
Żal mi d**ę ściska, gdy w rywalizacjach międzynarodowych widzę Ukrainki, bo później nie mogę patrzeć na Polki, nie mówiąc już o lustrze.

Gość gość
Dobrze zrozumiałam, ze ten tekst z linka mówi, że Polki są łatwiejsze, a Ukrainki ładniejsze? :D Normalnie wstyd mi, że jestem Polką :O

Gość anty ukrainka
Oż cholera, od tej zazdrości aż popuściłam :O Mogłam iść zrobić tą kupę jak mi się chciało, a nie zazdrościć i zakładać chamskie tematy :O

Gość gość
K***y do z******ia jak kazdy ukrainiec! ******* palic ukrainców tak,jak rezali oni POLAKÓW !!! ***** majdan w kijowie! strzelać do kazdego ukrainca!

Gość gość
Chcecie dobrze z******* Ukrainka 40 lat sprzedają a na rynku na Halach Targowych Gorniak w Lodzi Lyudmila Mykhalak ***** się jak suka jak widzi k****a szaleje mieszka na Inflanckiej w Łodzi

Gość gość
Nie ma czegoś takiegos ze Polki mają większe powodzenie albo ukrainki maja większe powodzenie , narodowość nie znaczy nic , może być piękna i mądra i może być piękna i mądra polka , może być głupia i brzydka ukrainka i to samo polka , narodowość to jedno a cechy indywidualne to drugie , takie tematy są tendencyjny i głupie