Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto sluchal wypowiedzi Kukiza?

Polecane posty

Gość gość

Przed chwilą w programie"minęła dwudziesta",jak macie możliwość to posłuchajcie,może przejrzycie na oczy. Czemu tak mało jest w Polsce ludzi ,tak jasno i trzeźwo myślących!!! Chyle czoła przed takimi ludźmi.

Ja polecam "tak czy nie"Gozdyry z wczoraj,pewnie mówił dziś podobnie.

Gość gość
Kukiz ma dość radykalne poglądy, tej wypowiedzi nie słyszałam ale zdania nie zmienię

Znów nie mogę pisać co myślę,tradycyjnie treść uznana za spam.

Gość gość
Widze że pare osób jest zorientowana w temacie,to dobrze. Tak sobie myśle,czy doczekamy się kiedyś ażeby tacy ludzie jak Kukiz rządzili naszym krajem? Jak myślicie,przyjdzie kiedyś taki czas? Wyruszyła mnie Jego wypowiedź,że Polska jest zadłużona na bilion euro,w głowie się nie mieści ,gdzie te nasze janukowycze ulokowali te gigantyczne pieniądze?!

Gość gość
*Wzruszyła,sorki za błąd

Już pisałam na temat naszych polityków na innym topiku,całkiem niedawno ale został usunięty.

Gość gość
Czeka Nas kiedyś niewola!!! Może się w końcu otworzą oczka naszym jaśniepanującym i całej ekipie pomagierów! Szkoda że będzie za późno!

Gość gość
modery też czuwają żeby nie mówić prawdy o tym co się dzieje w kraju ,o rządzących!

[zgłoś do usunięcia] gość modery też czuwają żeby nie mówić prawdy o tym co się dzieje w kraju ,o rządzących! x Tak,u mnie często blokują wypowiedź.

Gość gość
jeśli Wam się spodobało, co mówił, poczytajcie więcej o JOWach i pomóżcie zbierać podpisy, ja już trochę zebrałam, trzeba walczyć, im więcej ludzi zapragnie zmiany tym większe szanse, że będą zmuszeni ulec, zamiast oddalać wnioski wpływające do sejmu

Tak też już słyszałam o jednomandatowych okręgach wyborczych.

Gość gość
Ci przy korycie takie prawo tworzą żeby tylko zostać przy korycie jak najdłużej. Na Ukrainie jak Janukowycz panował to jego pulki tak przytakiwali jemu a jak się przewrót zrobił,momentalnie się nawrócili na dobrą droge,z takimi to trzeba w*********ć od wszelkich stanowisk jak się chce coś zmienić w kraju na lepsze!!!

Gość gość
*nie pulki,a pupilki,sorki