Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkanie z bylym

Polecane posty

Gość gość

witam :) Ponad rok temu spotykalam sie z facetem przez jakies dwa miesiace, po tym czasie on "zerwal" ze mna bo nie zapomnial do konca o swojej bylej... ja strasznie to przezylam, ledwo co pozbieralam sie z tego, ale minal juz ponad rok od tego i jakos wszystko sobie poukladalam, wydaje mi sie, ze juz nic do niego nie czuje itd probuje unikac kontaktu z nim i to mi pomaga,chociaz on czesto pyta sie o mnie (mamy wspolnych znaomych) ale nie robi to na mnie zadnego wrazenia- wiem ze miedzy nami nigdy nic nie bedzie- pogodzilam sie z tym ....ale.. tak sie zlozylo, ze za pare dni bede w miejscu gdzie on tez bedzie (nie moge kolejnego spotkania ze znajomymi przekladac znowu ze wzgledu na niego) no i boje sie troche ze znowu wroci jakies glupie uczucie i znowu bede sie meczyc. Nie mam ochoty z nim rozmawiac itp ale wiem ze on pewnie bedzie chcial "pogadac" Jak mam sie zachowac zeby tez nie wyjsc na jakas obrazona? bo po prostu najzwyczajniej w swiecie nie chce miec z nim juz nic wspolnego.. chyba sobie z tym nie radze

Gość kArooolla
.... :(

Gość gość
ale ty masz problem dziewczyno. rok czasu się nie spotykaliście, przeszło ci wiec w czym problem? nadal jesteś sama i pewnie chciałabyś żeby coś z tego było, no cóż, może i pogadacie wyjaśnicie sobie wszystko. bądż naturalna, ani nie odpychaj go kiedy zagada, ani też nie bądż nachalna.