Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garsijaa

Czy ja mu się znudziłam?!

Polecane posty

Gość garsijaa

Witam. Potrzebuję porady..;/ Jestem z chłopakiem od 2 lat. Jak to w związku bywały lepsze i gorsze momenty,ale mimo wszystko zawsze dawaliśmy sobie radę. Zaczął wyjeżdżać za granicę, choć nie podoba mi się to w dalszym ciągu, ale jako jego dziewczyna nie zabronię mu przecież tego. Wręcz przeciwnie, próbuję go zawsze wspierać rozmową na gg, skype kiedy jest coś nie tak. Niedawno mój Boyfriend kupił sobie pierwszy, własny samochód.. I chyba od tego momentu wszystko się zaczęło.. Rozumiem, że jako chłopak jest zapatrzony w swoje cacko, ale nie przesadzajmy.. Od jakiegoś czasu auto stało się ważniejsze niż ja (tak mi się wydaje). Boy potrafi nie pisać do mnie od samego rana do późnego wieczora i chwilę przed zaśnięciem wysłać mi smsa typu "sorry, cały dzień czyściłem samochód/oglądałem nowe felgi/musiałem pojechać po części do samochodu". Rozumiem wszystko, ale czy to takie trudne wysłać choć 2-3 smsy w ciągu dnia?! -,- Próbowałam z nim o tym porozmawiać. Powiedziałam mu, że wcale nie podoba mi się jego zachowanie.. Więc spróbował triku z całusami, uśmiechem.. ale nie ze mną te numery, więc po prostu się obraził. Po jakimś czasie (tego samego wieczoru) przeszło mu. Co prawda próbował się poprawić, ale nie na długo.. Znów jest praktycznie tak samo.. Płaczę wieczorami, bo jest mi naprawdę z tym źle (nie wiem, może histeryzuję) i coraz częściej myślę o zakończeniu tego związku. Dodam tylko, że w tym tyg. ponownie wyjeżdża (na 3miesiące).. Myślałam, że chce ze mną spędzić każde moje wolne popołudnie i wieczory (chodzę do sql), ale chyba się pomyliłam... A mieszkamy naprawdę bardzo blisko siebie.;/ Co robić? Pomóżcie.. Naprawdę się w tym pogubiłam.

Gość gość
Jesteś nudna , zajmij sie czymś pożytecznym , marudzisz na forum to dziwie sie ze on jeszcze z tobą jest . Mężczyźni lubią samodzielne kobiety a nie takie ni to pies ni wydra :o